Dagens optur - han tog et screenshot!

1 year <3

I dag er det præcis 1 år siden, at V og jeg tog et ekstra skridt ind i den flirt, der udviklede sig til true love. Okay, det er måske så meget sagt, men jeg husker da, at vi var rimeligt forelskede og tossede i starten. Jeg kunne slet ikke forstå, hvordan jeg pludseligt var havnet sammen med sådan en skøn frø efter alle fortidens grimme tudser. Om jeg ville det eller ej, blev jeg hurtigt smaskforelsket i prinsen med Ralph Lauren-skjorten, der trods vores kun få års aldersforskel, var så utroligt moden og selvsikker. Noget af et twist til den festglade 1.G’er, der gik meget lidt op i sit udseende og hvis yndlings beklædningsgenstand var en sweater med teksten “BAD HAIR DAY”. Pludselig stod det lille tossede og forvirrede pigebarn foran en moden ung mand, der havde fremtidsplaner om både lejlighed, uddannelse og job, mens hendes største bekymringer var, om hun havde dåse-Tuborg nok i skuret til næste gymnasiefest. Kort sagt var de to utroligt forskellige typer, som alligevel faldt pladask for hinanden. “Modsætninger mødes” siger man jo, og det passer i hvert fald i dette tilfælde.

Inden V og jeg fandt sammen, havde vi begge arbejdet i Føtex, dog i hver sin afdeling og derfor aldrig rigtig snakket sammen. En dag skete det alligevel, at vi startede en meget tilfældig samtale – om hajer. Samtalen drejede sig om spørgsmålet ‘Er en haj egentligt en fisk?’ Jeg kan afsløre, at svaret er ‘ja – sådan da’. En haj er en bruskfisk, fordi deres skelet udelukkende er lavet af brusk. Derved skiller de sig ud fra almindelige benfisk, hvor skelettet er lavet af…ja, ben. Så ved du det, selv tak. Faktisk er jeg utroligt bange for hajer, og derfor er det også lidt skægt, at det lige var dét emne, der blev vores ice-breaker. For ja, hajen førte til vores første samtale og at lige præcis den ene samtale efterfølgende førte til flere daglige samtaler, havde jeg ikke lige regnet med. Men okay, det har da bevist, at der alligevel er noget godt ved den ellers særdeles skræmmende rovfisk.tumblr_neq3zl1cLU1tu83k7o1_500

Efterhånden som V og jeg lærte hinanden at kende, kom flere og flere forskelle til syne. Tosset, dansende og forvirret STX-tøs vs. stilet, seriøs og intelligent HHX-fyr. Jeg drak DP (Dansk Pilsner). Han drak DP (Dom Pérignon). Han var den seriøse. Jeg var den fjollede. Han var den stilede. Jeg var den kiksede. Han var den rolige. Jeg var den vilde. På så mange punkter var vi vidt forskellige, da vi mødtes og man kan derfor undre sig over, hvordan filen det er lykkedes os at holde den kørende i et helt år nu.
Jeg tror årsagen må være, at vi netop har bidraget med to så forskellige personligheder til dette forhold, at det ligesom har skabt ligevægt. Han har lært mig at få et seriøst fokus på skolen (hvilket var meget nødvendigt på det tidspunkt, vi mødtes). Han har lært mig om ikke bare at give op, men at fighte til man vinder. Jeg har lært ham, at det er okay at tage den med ro indimellem. Jeg har lært ham, at der også skal være plads til at være fjollet og at man gerne må knappe bukserne op, hvis man har spist for meget. Vi lærer stadig af hinanden for hver dag, der går, hvilket er noget af det, jeg elsker aller mest ved vores forhold. I dag, et år efter, er vi stadig forskellige. Vi kan stadig være dybt hamrende uenige. Men vi lytter til og respekterer  hinandens forskelligheder (for det meste i hvert fald 😉 )

Jeg har ikke før prøvet at kunne sige, “vi har været sammen i 1 år”. Ikke fordi at den sætning er noget helt vildt eller fantastisk, men jeg er nu alligevel ret glad og stolt over at kunne sige de ord. Mest af alt fordi jeg for et år siden, aldrig havde troet, at jeg ville nå til at være, hvor jeg er nu. Men sådan er det jo… Man ved sjældent, hvor man lige havner henne. (Det har jeg forresten skrevet mere om i dette indlæg:  eneste ene for et øjeblik.) Da jeg så V første gang, havde jeg i hvert fald aldrig nogensinde i min vildeste fantasi troet, at han skulle blive min. But here we are; Happy and in love. På et år er jeg gået fra det vilde singleliv til det trygge parforhold. En ændring, jeg bestemt ikke fortryder. Mit forhold med V  er noget, der har udviklet mig enormt meget i en positiv retning og jeg glæder mig kun til at se, hvad det fører med sig af stunder i fremtiden.
Til alle jer derude, pas på jer selv og hinanden!

IMG_4251

Udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens optur - han tog et screenshot!