Mine nytårsforsæt

2016 – farvel og tak!

newye
2016 har været et udskældt år, og ikke helt uden grund, hvis du tager de globale briller på. 
Terror, krig, et præsidentvalg, der chokerede mange, tragiske mord i vores eget lille trygge Danmark, samt alt for mange dødsfald i kendis-land har præget forsiderne året igennem. 2016 har været året, hvor jeg har grædt mere for andre, end jeg har grædt for mig selv.

Selvom vi bestemt ikke skal ignorere, hvad der foregår i verden omkring os, så synes jeg, (uden at det skal lyde kynisk), at det er vigtigt ikke at lade andres ulykke ødelægge ens egen lykke. For set med Saras, set med mine egne personlige briller, så har 2016 faktisk været et godt år på flere punkter.

2016 var året, hvor jeg gik fra teenager til 18-årig og myndig.

2016 var året, hvor jeg efter lang tids overvejelse bød jer velkommen til min blog d. 14. februar – blot to dage efter, jeg ved en vellykket køreprøve fik stukket mit splinternye kørekort i hånden.

2016 var året, hvor jeg fik mig en ny veninde, i form af min klasses daværende udvekslingsstudent Georgia, der bor i USA. 2016 var året hvor jeg knyttede mig til et andet menneske, selvom jeg vidste, at det ville være hårdt at sige farvel.

2016 var året, hvor jeg for første gang kunne fejre 1-års dag med en kæreste.

2016 var året, hvor jeg så min lillebror blive konfirmeret.

2016 var året, hvor jeg så nogle, jeg holdt meget af, blive studenter.

2016 var året, hvor jeg fik mig en sand og tæt ven i form af Mikkel, som har fået en særlig plads i mit hjerte.

2016 var året, hvor jeg jeg kom tættere på min svigerfamilie under en ferie på Mallorca.

2016 var året, hvor jeg – ligesom det meste af Danmark – blev besat af SKAM

2016 var året, hvor jeg fik tilbudt en kontrakt af Bloggers Delight, sådan at jeg nu kan kalde mig Premium Blogger!

2016 var året, hvor jeg holdt tale for min veninde til hendes 18-års fødselsdag.

2016 var året, hvor jeg afleverede min første rigtige eksamensopgave, som indikerede, at jeg nu var halvvejs igennem mit tredje og sidste gymnasieår.

2016 var året, hvor jeg var til julefest med Bloggers Delight og festede med nogle af de søde Looklab-piger.

2016 var året, hvor jeg fejrede jul med min fars familie d. 24. december for første gang i mange år.

2016 var året, hvor jeg langt om længe fik ro på.

2016 var året, hvor jeg lærte at tro mere på mig selv.

2016 har budt på små som store øjeblikke for mig. Og jeg er taknemlig for hvert og ét, for jeg kan mærke, at det virkelig har rykket mig. For blot ét år siden stod jeg og var klar på, at 2016 skulle være året, hvor jeg blev nødt til at sige farvel og give slip på nogle mindre gode tider, som ikke fortjente at følge mig ind  i det nye år. Jeg hoppede ind i året med V i hånden og vi går ud af det sammen – stadig hånd i hånd. 2016 var året, hvor det lykkedes mig at blive glad igen. 2016… tak og farvel.

Og til alle jer, der sidder derude bag skærmen har jeg kun én ting at sige:
GODT NYTÅR!

Tusinde kram, Sara

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsforsæt