Slogans til studentervognen

2017-mål: update

2017goals-kopi

I februar udgav jeg dette indlæg med mine mål for 2017. Her listede jeg en række mål op, som jeg ville forsøge at opnå i løbet af 2017. Til sidst skrev jeg, at jeg ville revurdere dem efter ca. tre måneder – hvilket jo er nu!

Så her kommer den altså: update på mine mål for 2017!

“Jeg vil arbejde med min jalousi.”
Done/not done
Jeg har ikke decideret bevidst arbejdet med min følelse af jalousi. Til gengæld føler jeg alligevel, at den er blevet mindre. Jeg har i hvert fald fået præciseret den til, at det ikke handler om, at jeg føler, at min kæreste er interesseret i alle mulige andre, men i stedet blot, at jeg af og til kan føle mig utilstrækkelig. Og den følelse forsøger jeg så at arbejde med i stedet. Alt i alt, thumbs up til dette mål – min jalousi er blevet mindre!

[LÆS OGSÅ: “Kan man dø af jalousi?”]

“Jeg vil blive bloddonor.”
Done/not done
Well… det her er lidt flovt. Jeg har nu nævnt ordet “bloddonor” adskillige gange på bloggen, og har da også kastet datoer ud for min første tappetid, der bl.a. blev udskudt grundet en ferie til Ungarn. Men sagen er den, at jeg lå syg på dagen for min nye tappetid som lå i midten af maj – og nej … jeg har endnu ikke fået bestilt en ny. Men jeg VIL gøre det her i juni! Og I skal nok få billedbeviser!

“Jeg vil melde mig som organdonor.”
Done/not done
Selvom jeg som sagt ikke håber, at dette faktisk bliver brugbart, er jeg alligevel glad for at have taget stilling, og at jeg har meldt mig som organdonor. Hvis det skulle ske – Gud forbyde det – at jeg en dag ikke selv er i stand til at bruge mine organer, er det vigtigt for mig, at det ikke er en beslutning, min familie skal stå med i sådan et øjeblik.

“Jeg vil fortsætte med at lytte til min krop.”
Done/not done
Det har jeg uden tvivl fortsat med at gøre.  Og jeg vil bestemt stræbe efter at blive endnu bedre!

“Jeg vil slutte af med et 12-tal i psykologi eller biologi.”
Done/not done
Den her er mega ananas-i-egen-juice og fuck-janteloven-agtig. Der blev ikke brug for et “eller” i ovenstående sætning, men i stedet et flot “og”. Jeg sluttede begge fag af med et 12-tal. Som prikken over i’et scorede jeg da også lige topkarakter i min mundtlige AT-eksamen forleden (tværfagligt forløb for mit vedkommende mellem biologi og psykologi). Og nej, jeg er ikke en 12-tals-pige, så jeg må gerne være lidt stolt lige her. Og ja, jeg var møghamrende nervøs inden eksamen – og imens – og sågar efter!

“Jeg vil skrive en rigtig artikel.”
Done/not done
Et hurtigt kig på bloggen vil afsløre, at jeg ikke har skrevet synderlig meget i løbet af 2017’s første del. Jeg regner med (læs: håber på), at dette punkt bliver relevant, når jeg begynder på mit sabbatår og kan tillade mig at fokusere mere på at skrive ting, der ikke er skolerelaterede!

“Jeg vil kæmpe mod min frygt for at køre bil.”
Done/not done
På trods af dette mål havde jeg en periode, hvor jeg ikke turde kæmpe med denne frygt, men i stedet smed bilnøglen i hånden på min kæreste, hver gang vi skulle noget. Det er dog blevet bedre inden for den sidst måneds tid, hvor jeg frivilligt har sat mig bag rattet, når vi har skulle nogle steder. Det har blandt andet budt på en tur/retur til Hillerød, da jeg skulle kigge på Højskole (mere om det senere) og en parkering på en næsten proppet parkeringsplads en lørdag eftermiddag med høj sol og hund i bilen. Jeg kan dog stadig få et sug i maven og en følelse af at være småkriminel, hvis jeg – ganske legalt – kører over for gult. Så jeg arbejder troligt videre med denne utryghed!

“Jeg vil lave min første vlog.”
Done/not done
Njaa… den har jeg endnu ikke klaret. Nogle vil måske bemærke, at jeg har forsøgt mig lidt på Instagram-story med småakavede videoer bare for at vænne mig til det dér med at snakke ind i et kamera. Jeg har ikke vænnet mig til det endnu, og jeg ved stadig ikke, hvad jeg skulle lave en video om, to be honest. Måske kan jeg lave noget om min studentertid, når jeg når der til? Anyway, så har jeg alligevel en virkelig gammel HP-computer, der ikke engang kan overskue at have moviemaker, såå… det sætter selvfølgelig også en form for begrænsning, haha. Økonomisk støtte til ny computer modtages med kyshånd over Mobilepay 😉

“Jeg vil shoppe mere genbrug.”
Done/not done
Dette er nok det mål, jeg har klaret bedst. Jeg har i den grad shoppet mere genbrug! Det tog rigtig fat, da jeg i april besøgte Budapest med min mor, hvor vi fandt de fedeste genbrugsbutikker med meterlange stativer fyldt med mønstrede og farverige sager. Jeg havde på forhånd besluttet at pifte garderoben op med nogle mere sommerlige klæder, så det var jo helt perfekt! Jeg fik shoppet en hel masse til seriøst ingen penge. Siden da har jeg stort set ikke købt noget nyt tøj. Trænger jeg til at forkæle mig selv, smutter jeg ned i den lokale Røde Kors. Det er bare så meget federe at at kunne få flere lækre stykker tøj for mindre en 100 kr. Især hvis man gerne vil have SU’en til at række så langt som muligt.

Alt i alt har jeg altså formået at klare flere af mine mål for 2017 i løbet af det første halve år. Nu vil jeg derfor bruge noget tid på at lægge hovedet i blød og finde på nogle flere mål til den sidste halvdel af året. Stay tuned!

Tusind kram, Sara

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slogans til studentervognen