Forresten, har jeg svært ved...

7 dage med genbrug

Dag 1img_4131

Første dag i min genbrugschallenge besluttede det danske vejr at trodse DMI’s varsler og komme med en smule solskin. Dette så jeg som perfekt anledning til at få brugt min blomstrede sommerjakke, som er købt i genbrugsbutikken Cream i Budapest til ca. 40 kr. Den hvide By Malene Birger top er en foræring af en pige, som ikke længere selv kunne bruge den.

Genbrugsitems: 2

Dag 2img_4172

På andendagen var jeg knap så heldig med vejret, og det daglige billede kunne derfor ikke tages foran den ellers glimrende erstatning for et fotostudie i form af vores hæk. Her ses et stk. druknet mus iført buksedragt og armyjakke købt i samme butik i Budapest som ovenstående.

Genbrugsitems: 2

Dag 3img_4233

Igen en dag med en anelse sol, der tillod bare arme og ben. Denne dag blev det til en blå nederdel fra genbrug i Budapest + blomstret skjorte fra Røde Kors. Som bonus har jeg et armbånd på, som er købt hos Veras Market.

Genbrugsitems: 2 (+1)

Dag 4img_4287

Et knap så spændende outfit, som dog passer strålende til et arbejdsdag i et halvkøligt shoppingcenter. Sweateren er købt af en sød pige til Veras Market.

Genbrugsitems: 1

Dag 5img_4290

Endnu en arbejdsdag og derfor igen et ganske simpelt outfit. Jakken er også fra Veras Market.

Dag 6img_4316

Ingen genbrugschallenge uden min “hjemmelavede” jakke. Cowboyjakken er købt i Cream i Budapest. Patches er bl.a. fra H&M, DBA og en ungarnsk vintagebutik. Jeg har netop fået mange flere patches hjem, så det bliver sommerprojektet at få syet flere på, når jeg er tilbage fra ferie.

Genbrugsitems: 1

Dag 7
img_4324

 Jeg-er-SÅ-klar-til-ferie outfittet. Shorts er købt hos Veras Market. T-shirt er købt fra ny hos H&M.

Genbrugsitems: 1


Selvom det krævede lidt ekstra planlægning, så lykkedes det mig at klare mig igennem 7 dage med genbrug. Det har både været sjovt og hyggeligt, da jeg simpelthen bliver glad i låget af at gå i sådan noget skønt, farvet sommertøj, som ovenikøbet er genbrug, så det er bedre for miljøet. Det er jo perfekt! Og med de ord vil jeg ønske jer alle en dejlig uge. Jeg selv skal tilbringe den med min bedre halvdel i sydens sol på Mallorca. Der bliver derfor nok lidt stille her på domænet. Følg evt. med på Instagram, hvor du finder mig under navnet @Sarabjelke

Kram, Sara

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten, har jeg svært ved...