Du er jo et barn #2

Blå Bog, minestryger & drinks på Lo-Jo’s Social

drink

Det er atter mandag og dermed starten på en ny uge. Endda én af mine sidste som 3.g’er. Om præcis to uger vil jeg på nuværende tidspunkt være i gang med at fejre, at jeg har lige præcis 0 skoledage tilbage af min gymnasietid. Så er det kun eksaminer, på med huen, ud på vogntur og så… the end. Så kan jeg stå dér og tænke “Det var de 3 år. Wow. Tiden fløj. Hvad skal jeg så nu?” Og så kan jeg besvare den tanke med en anden, der lyder “nu skal du nyde livet, Sara. Og slappe af. Og få styr på dig selv.” Jeg vil glæde mig til at tænke de tanker. Men først vil jeg lige tænke tilbage på min uge 17, der ligesom den forrige uge, og ugen før den, og ugen før den og ugen før den, er gået vildt hurtigt. Ugen har blandt andet budt på:

Blå bog.
Ja, vi fortsætter lige i skolekategorien lidt endnu. Uge 17 var nemlig ugen, hvor vi modtog vores Blå Bog. Med den bog i hænderne har man 3 års sladder om scoringer, drukhistorier og andre pinligheder, nærmest som en bibel af fortrydelse og sjove minder. Vi er en stor årgang, så der er mange historier at tage fat på. Jeg glæder mig til at kigge lidt nærmere på den, og ikke mindst til at hive den frem en gang i fremtiden og mindes de skøre gymnasietider. Hvis du er nysgerrig på, hvad der står på min side, kan jeg afsløre, at nogle af historierne kan findes i dette blogindlæg med 10 (pinlige) ting jeg har gjort, mens jeg var fuld.

Interview.
Onsdag var jeg et smut på Nørrebro for at mødes med en sød ung kvinde, der er ved at skrive opgave på sit studie. I den forbindelse havde hun brug for nogle unge mennesker, der havde lyst til at fortælle om, hvordan det er at være særligt sensitiv i dagens Danmark. Det er et emne, der ligger mig meget nært, så selvfølgelig tilbød jeg min hjælp. Det var lidt underligt at sidde og redegøre mundtligt for mine egne følelser, erfaringer og oplevelser på den måde over for et menneske, jeg ikke før har mødt. Det er ligesom bare nemmere at gøre her på skrift. På trods af dette var det et fint interview og en god oplevelse. Du kan læse mere om, hvordan jeg har det med at være særligt sensitiv her.

Vin og drinks.
På trods af afleveringspres, blev der fredagaften tid til et glas vin og en drink i byen med min bedre halvdel, og vores rejseglade vennepar, vi ikke havde set længe. Det var derfor også umådelig skønt at se dem igen, og snakken gik lystigt omkring den Berlin-tur vi alle fire tager på til sommer. Jeg kom i tanke om, at jeg i forbindelse med lanceringsmiddagen med LOOKLAB, havde fået rabatkort til Lo-Jo’s Social, så der fik vi os lige et par virkelig lækre drinks!

Minestryger.
Som i det dér spil, man slog tiden ihjel med, dengang der ikke var internet? Ja, som i det spil. Jeg så et opslag på facebook med et billede af spillet, hvortil der stod noget ala “Kan I huske det her spil? Man vidste ikke, hvad man skulle, så man klikkede bare tilfældigt rundt. Ha ha ha.” Som den nørd, jeg er, var det så, jeg tænkte “Jamen, jeg ved da godt, hvordan man gør!” Og sådan gik det altså til, at jeg nu har en minestryger-app på min mobil, som er blevet min erstatning for Candy-Crush og afledning af, at min Instagram-app fucking pis mig i øret stadig ikke virker!

Fortsat instagram-krise.
Så ja, ugen har stået på en fortsat Instagram-krise. En krise, der nu har varet siden påske (!) men som forhåbentligt kan løses med en gendannelse af min telefon. Det kræver bare først lige en sikkerhedskopiering, og åh og suk, jeg er bare overhovedet ikke teknisk, og det lyder vildt besværligt.

Frokost med far.
Ugen sluttede af med en hyggelig frokostaftale med min far, som bød på sandwich, da jeg havde fri fra arbejde. Det var bestemt ikke den værste søndag, man kunne have! Og ja, jeg valgte selvfølgelig en vegetarsandwich 😉

Min uge 18 bliver hård, da det er i denne uge, de sidste opgaver skal afleveres, således at lærerne er i stand til at give os vores afsluttende skriftlige karakterer. Heldigvis byder weekenden på gallafest med les lancier på Rådhuspladsen efterfulgt af middag, partybus og rød løber. Derfor får jeg nok ikke tid til det store blogskriveri i løbet af ugen, men jeg lover at smide billeder fra galla op, når ugen er omme!

Tusinde kram, Sara

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du er jo et barn #2