Single i en uge

Derfor elsker jeg min kæreste…

img_2450

V og jeg har i dag været sammen i 1 ½ år, hvilket betyder, at det nu er seks måneder siden jeg skrev dette indlæg om, hvordan vi mødte hinanden. Det er ikke som sådan fordi dagen skal “fejres”, men det er da stadig meget sjovt lige at bide mærke i datoen. Desuden befinder V sig jo pt. på Mallorca, så det ville også være en anelse kompliceret at udvikle ekstra mange celebration-kisses. Dem må vi have til gode. 😉 Men når nu jeg ikke kan dele dagen med ham, har jeg besluttet at dele den med jer. Og hvilken måde er bedre end at lave en lille liste? (bare grin – det er okay) For ja, jeg har lavet endnu endnu en liste. Denne gang med grunde til at jeg elsker min kæreste. 

Overskriften er én af de dér, der normalt ville kunne give mig en lille smule kvalme, fordi det allerede her lyder alt for sukkersødt. “Endnu én, der skal skildre med sit helt ‘perfekte’ parforhold” ville mange sikkert tænke. Men det er faktisk ikke det, der er tiltænkt med dette indlæg – tværtimod. Dette indlæg laver jeg ikke, fordi jeg rigtigt skal vise mig frem med min sødeste dejligste fantastiske pusse-nusse kæreste skat (ja, det var en bevidst overdrivelse). Inspirationen kom faktisk til mig, fordi det gik op for mig, at jeg alt for sjældent siger og viser disse ting. I en travl hverdag, er det som om, det hurtigt kan blive en vane at påpege og lægge ekstra mærke til de ting, man er utilfreds med ved sin partner, frem for at rose og takke. Så fordi det i dag er præcis 18 måneder siden, at V kyssede mig første gang, bliver det i dag, jeg åbner mit hjerte her på bloggen og fortæller jer en håndfuld grunde til, at jeg elsker min kæreste…

Han giver mig modspil. Vi har meget forskellige holdninger på flere områder, hvilket ingen af os lægger skjul på. Af og til kan det blive lidt for meget og diskussionen kan nå et niveau, hvor den ikke er så sober. MEN hold nu k***, hvor vil jeg også hellere have et forhold, hvor man tør sige hinanden imod frem for at være sammen med én, der erklærer sig enig i alt, jeg siger og gør. Det ville simpelthen kede mig ihjel. Derfor er jeg glad for, at V giver mig modspil. At vi ikke er enige om alting. Det er med til at udvikle os begge og det er på mange måder også med til at holde forholdet i live.

Han har en utrolig viljestyrke. V er en fighter. Han er super ambitiøs og gør alt, der står i hans magt for at nå sine mål. I hans verden findes sætningen “jeg giver op” slet ikke. Det er en egenskab, jeg beundrer meget. Da vi fandt sammen, havde jeg i den grad brug for at finde styrken frem og tro på mig selv. Det har V hjulpet mig utroligt meget med. Han tror på, at man skal presse sig selv, hvis man ønsker at komme fremad og det er jo ganske sandt. På det punkt inspirerer han mig rigtig meget.

Han holder af mig, som ingen har gjort det før. Ja, jeg har lige smidt den typiske “Jeg elsker ham, fordi han elsker mig”-kliché ind, jeg ved det godt. Men alligevel er det nu altså sandt. Egentligt mener jeg jo nok, at jeg virkelig værdsætter at have én hos mig, hvor jeg ikke tvivler på vedkommendes følelser for mig. Jeg har før været sammen med de typer, der siger ét og gør noget andet. Sådan er V ikke. Hans handlinger viser, at hans ord er ægte, hvilket jo betyder, at…

Han er loyal. Selvom mange sikkert tænker, at det, at ens partner er loyal, jo nærmest er en selvfølge, så er det desværre bare ikke altid tilfældet. Igen snakker jeg af erfaring. Men sådan er det heldigvis ikke med V. He’s a good guy, haha. Selvom jeg stadig kan blive hamrende jaloux (Jeg skrev om præcis dette i mit indlæg om jalousi) så har jeg meget sjældent grund til det, fordi han netop godt kan finde ud af at opføre sig ordentligt. Og fordi noget af det absolut vigtigste i et forhold er tillid, så betyder dette altså en hel del.

Han er selvsikker. Han har en vilje og en tro på sig selv, som giver ham sådan en selvsikker udstråling. Dette er også et punkt, der inspirerer mig meget og jeg forsøger ofte at efterligne det. Hvis jeg er nervøs for noget, og ikke helt tror på mig selv, så tænker jeg på V og forsøger at slå koldt vand i blodet. Ofte prøver jeg at køre med en “fake it ‘til you make it”. Og det er altså helt vildt, så brugbart det er! Det skal selvfølgelig ikke forstås som, at man ikke skal være ærlig, men at man simpelthen ‘faker’ sin selvtillid frem, selvom man muligvis føler, at den er udeblivende på pågældende tidspunkt. Når man bagefter opdager, hvordan missionen lykkes én, så sker det faktisk, at man bliver oprigtigt selvsikker. Så her er jeg igen taknemlig for V’s fantastiske vilje og tro, som smitter af på mig.

Han er optimistisk. Dette hører lidt sammen med forrige punkt. Han tror på mulighederne frem for begrænsningerne, og han bekymrer sig ikke lige så meget om alt muligt. Derimod er jeg jo sådan én, der bekymrer mig om alt, man kan bekymre sig om. Her er V en kæmpe støtte. Han hjælper mig med at fokusere på det, der er muligt frem for umuligt. Han begrænser mig ikke, men hjælper mig med at komme frem. Med andre ord er han rigtig god til at komme med modargumenter, der gør, at jeg må pakke mine bekymrende og små-pessimistiske tanker væk.

Han får mig til at grine. Netop hans positive energi kan altid gøre en dårlig dag god. Med hans evne til at få smilet frem på mine læber, må jeg ofte overgive mig og droppe de triste miner. Og så er det bare skønt at dele en humor, der kan føre til grineflip.

Jeg kan se en fremtid sammen med ham. Dette er et punkt, jeg selv føler er vigtigt efter halvandet års parforhold. At jeg kan se os sammen i fremtiden. Jeg går ikke og drømmer om bryllup, børn og rækkehus. Slet ikke! Men jeg går heller ikke og har svært ved at forestille mig hvordan V skal passe ind i mit liv de næste par år. Tværtimod. Faktisk glæder jeg mig kun til at se, hvilke ting tiden bringer for os fremover. Og så glæder jeg mig til, at han kommer hjem fra ferie, for nu savner jeg ham godt nok, haha.


Jeg håber, at listen måske kunne inspirere jer læsere til at hive fat i jeres bedre halvdel og minde vedkommende om, hvorfor det lige netop er dem, I vælger at dele jeres liv med. For sådan noget må man sgu ikke tage for givet. Jeg må erkende mig skyldig i, at jeg af og til tager V’s kærlighed som en selvfølge – eller i hvert fald agerer derefter. Derfor besluttede jeg at tvinge mig selv til at skrive disse ting, selvom det faktisk slet ikke var så nemt, som jeg havde troet. Normalt ville jeg tænke, at man da lynhurtigt skulle kunne komme med 100 grunde til, hvorfor man elsker sin kæreste, men faktisk var det ikke helt så let. Når den gnistrende forelskelse er væk, er det som om, man skal lede lidt længere efter grunde til komplimenter. Lige præcis derfor er det ekstra vigtigt, at man plejer et forhold. En måde at gøre dette på er ved at rose og anerkende hinanden. Ros, elsk og giv komplimenter – det er det bedste råd, jeg kan give jer med i dette indlæg. Så hvis du ikke allerede har gjort det i dag, er det da et super tidspunkt lige at fortælle din partner, hvorfor lige netop han/hun er så forbandet fantastisk. Jeg garanterer, at det falder i god jord 😉

Det var alt for nu. Jeg sender en masse kram og kys til jer, hvis I lover at sende dem videre <3Udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single i en uge