This week's plans

En lille update – og noget med en dato…

Hej bloggen

Jeg beklager stilheden pt. Det er ikke med min gode vilje! Jeg har simpelthen så meget om ørerne for tiden, og selvom jeg har haft lyst til at skrive om det hele, så har tiden bare ikke været der. Som jeg skrev i mit mandagsindlæg, så har denne uge budt på diverse ting og sager med bloggen som tema. I går var jeg til event, hvor Cana Buttenschøn, det skønne kvindemenneske, kom og fortalte lidt om hende selv og hendes blog. Det var super interessant at høre – og se – hende i virkeligheden. Selvom jeg allerede føler, at jeg kender hende, haha. Sådan er det jo her i blogland.

Onsdag var jeg forbi Bloggers Delight, hvor Daniel Ishøj satte os ind i en masse detaljer omkring det at designe bloggen, sådan at vi nu er klar til at finpudse det hele, inden det for alvor går løs. Og med disse ord kan jeg afsløre for jer, at min blog bliver premium på søndag – altså om KUN 2 DAGE(!). Det betyder, at det er på søndag, jeg skal til at lave en masse ændringer omkring bloggens design og layout- og jeg glæder mig! Jeg er allerede begyndt at ændre lidt hist og pist, men det er indtil videre skjult for jer – I må vente i spænding 😉 Det skulle gerne være sådan, at vi alle sammen har fået sat vores blogs op på næste torsdag, altså d. 10., hvorefter LOOKLAB er lige på kanten til at være klar.

Jeg skal selvfølgelig nok komme med et decideret indlæg, når jeg har designet bloggen og når vi er klar til lanceringen af LOOKLAB. Det var tydeligt at mærke, at alle os piger er ved at være godt spændte på at komme i gang, haha. Det er jeg i hvert fald selv – meget endda.

Nå, jeg står egentligt og er halvt på vej ud af døren, da aftenen står på momses fødselsdag. Det skulle også bare være en hurtig lille update, så I ved bare lidt om, hvad der foregår. Men som sagt, så skal jeg nok uddybe, når tiden er der. I må have en super lækker fredag aften! <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This week's plans