Rejsefeber

En stemning af efterår

I gårsdagens indlæg gik der lige lovlig meget “fuck det danske efterår” i den, hvilket, som jeg også skrev, skyldtes den usandsynligt ringe vejrtilstand. Vejret har heldigvis ændret sig til det bedre, og det samme har mit humør. Jeg måtte erkende, at mit brok ikke ligefrem ville føre mig til en palmeø eller på hovedet i en pool, og jeg var dermed tvunget til at tænke i andre baner. Derfor har jeg i dag forsøgt at kompensere for gårsdagens indlæg ved at fokusere på de positive ting ved efterårsvejret. Som inspiration genlæste jeg lige min autumn bucket list 2016 og opdagede, at jeg faktisk har formået at udfylde stort set samtlige punkter, der kan udføres indendørs – og det er jo positivt! Så sent som i går fik jeg the og kage og i søndags lavede jeg filmaften med Mikkel. I dag skal jeg besøge min bedstemor, så den kan jeg også strege af listen inden længe. Jeg som gik og troede, at dette efterår var fuldkommen spildt. Det viser sig, at jeg faktisk er rigtig god til at udnytte mulighederne for indendørshygge – dejligt! Nu håber jeg dog inderligt, at vejret vil blive bare en lille smule samarbejdsvillig, så jeg kan hive V med til Halloween i Tivoli uden at dø af kulde. Ellers må vi jo selvfølgelig bare hoppe i regnfrakker og vinterstøvler. Èn ting er sikkert – vi skal afsted!

Her til slut kommer lige endnu en række stemningsbilleder tyvstjålet fra tumblr, da jeg pt. er utrolig dårlig til at få foreviget mine øjeblikke med et kamera. Men siden pointen er, at I skal få en fornemmelse af hygge, så tænker jeg, at det går denne gang. Og hop så lige ind og læs min  autumn bucket list 2016ik’? 😉

tumblr_np3i44upba1upwifco1_500ltumblr_n1id2qcryu1sjq7vho1_500tumblr_odtav72pfj1tx21j0o1_500tumblr_nudx1n5fas1ud1ylto1_500tumblr_odvlp2ktsb1re3kvuo1_500tumblr_odxqt4x5wo1tjx9amo1_500tumblr_odtaw5treh1tx21j0o1_500tumblr_odz1xkz85c1re3kvuo1_500tumblr_odzi2bp2o91shfze1o1_1280tumblr_oega3kcmxh1u1dq4so1_500tumblr_of00qzmjr41vghrbuo1_500tumblr_of8yh8iag51rc5v2so1_500

Find mig på Facebook & Instagram

udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejsefeber