Hop for helvede!

En usædvanlig gave

Hvordan ville du reagere, hvis der pludselig stod et tøjdyr på næsten samme højde som dig selv i din stue? Den tanke havde jeg heller ikke overvejet, men fandt da ud af det, da farmand og lillebror sidste søndag kom hjem med en noget usædvanlig gave; en 160 cm høj girafbamse. Det skal lige siges, at jeg er ret glad for giraffer og måske nok også i sjov har fået sagt, at det ville være fantastisk med sådan en fætter på halvanden meter. At det ønske rent faktisk ville blive taget seriøst, havde jeg ikke lige regnet med. ‘Man skal passe på med, hvad man ønsker sig’, som man siger. Ej, jeg blev faktisk rigtig glad. Nok mest overrasket, men bestemt også glad. Den er næsten lige så høj som mig og er blevet min nye sovemakker, de aftener V ikke lige er her. Tro det eller ej, men det er faktisk mægtig hyggeligt at ligge i ske med en  giraf. Der er skam flere positive ting ved at dele seng med min nye langhalsede ven. Eksempelvis tingene på listen herunder:

1) Han snorker ikke.
2) Han stjæler ikke dynen.
3) Han vender og drejer sig ikke.
4) Han prutter ikke i søvne.
5) Han har aldrig dårlig morgenånde.
6) Han savler ikke på min hovedpude.
7) Han har ikke noget arbejde og jeg er derfor ikke afhængig af blive vækket kl. kvart i bæ om morgenen, fordi han skal tidligt op. (wuhuu)
På mange punkter er han jo langt bedre end en rigtig kæreste!  (Psst… Don’t tell V)

Giraffen stammer oprindeligt fra Langelandsfestivalen, så han ville sikkert kunne fortælle nogle sjove historier, hvis han kunne tale. Du skal i alt fald ikke snydes for synet af den plettede fyr, som jeg forresten har døbt Giffe-Guffe:

 

      IMG_5905IMG_5905 - KopiIMG_5905IMG_5905 - KopiIMG_5905

IMG_5913Girafknus & god weekend til alle!Udklip

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hop for helvede!