En pause fra alvoren

Få din helt egen unikke (og økologiske) T-shirt til kun 100 kr.

t-shirt016-2


T-shirten er en gave


Da Kristine, en sød pige fra mit gymnasium, henvendte sig til mig med tanken om et samarbejde mellem min blog og hendes nyopstartede virksomhed, Den Grønne Tråd, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at det var et tilbud, jeg skulle sige ja til. Den Grønne Tråd er nemlig et lille tøjbrand med fokus på økologi og bæredygtighed – noget som mit naturglade hjerte kun kan synes om.

Ved at inddrage håndbroderi på en ny og sjov måde, formår Den Grønne Tråd at pifte den klassiske hvide T-shirt op, og gøre den både unik og personlig. Det er nemlig dig, der bestemmer motivet! Som man kan se på billedet øverst, valgte jeg selvfølgelig at høre Kristine, om hun ikke kunne lave en giraf til mig. Den opgave klarede hun over alle  forventninger – den er jo simpelthen så fin!

Udover at Den Grønne Tråd sørger for klimavenlige T-shirts, så er de alle i unisex (bonus: jeg er 174 cm og bruger small), så der kan faktisk laves T-shirts til hele familien! Konceptet er ganske enkelt: Du skriver en besked med størrelsen på din T-shirt samt hvilket motiv, du ønsker. Og som sagt: Du kan helt selv vælge.

Som prikken over i’et har jeg lokket Kristine til at give jer et eksklusivt forårstilbud, således at prisen lige nu er sat ned fra 150,- til kun 100 kr./stk. resten af marts måned! Det er altså en perfekt anledning til at forkæle dig selv eller én, du holder af, med en sød og personlig gave i form af sådan en bæredygtig T-shirt her.

Hvis jeg kendte én, der skulle konfirmeres i år, ville jeg helt klart overveje at få lavet sådan en personlig T-shirt her til vedkommende. Jeg kunne nu også godt overveje at få lavet én til mig selv med V+S skrevet i et hjerte – mulighederne er jo mange! Er du i tvivl om hvorvidt dit ønskemotiv kan lade sig gøre, så skriv en besked til Kristine. Hun er super sød og hjælper dig gerne med både størrelse og motiv 🙂

t-shirt-012-kopi

Vælg dit helt eget unikke motiv og få det håndbroderet på en T-shirt
TIL KUN 100 KR!

En perfekt gave til veninden, konfirmanden eller bare én, du holder af!

Skriv til Den Grønne Tråd på deres Facebookside lige HER for bestilling af T-shirt
– og giv dem da lige et ‘like’, så du kan følge med fremover! 😉

Herunder ses nogle af de motiver, Den Grønne Tråd har lavet indtil videre.
Jeg er personligt ret vild med kaktussen!

Hvilket motiv ville du vælge?

picmonkey-collage

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En pause fra alvoren