Hvad skal der ske?

Forresten, har jeg svært ved…

 • At styre min trang til at rette på butikkers tøjstativer, hvis jeg går forbi dem og ser, at noget hænger skævt eller grimt. Jeg er vist allerede arbejdsskadet.
 • At svømme. Jeg lærte det først ret sent, og har aldrig helt fanget teknikken. Eller haft lysten for den sags skyld. Om det har noget at gøre med min angst for havet (og især hajer/store rovfisk) ved jeg ikke.
 • At drikke sprut (som ikke er gin). Shots er no go, og jeg rør dem næsten aldrig. Men selv en sølle mojito, er jeg ikke engang fan af. Jeg kan ikke få hverken rom eller vodka indenbords, uden at blive dårlig, med mindre sprut/ikke-sprut forholdet er ca. 1/700. Holder mig derfor konsekvent kun til øl (og vin) som jeg til gengæld kan drikke i litervis (sådan da).
 • At drikke øl uden at spilde på mig selv. Det er konsekvent hver evig eneste gang. Uanset om jeg drikker fra flaske, dåse eller glas.
 • At sove alene. Ironisk nok, når nu jeg som introvert har et stort behov for alenetid og bestemt nyder mit eget (uforstyrrede) selskab. Bare ikke om natten. Eller andre tidpunkter, hvor det er mørkt!
 • At der i dag kun er 5 måneder til juleaften. Hvor blev 2017 lige af???
 • At udtale “Michelangelo”. Derfor blev han aldrig min yndlings Ninja Turtle. Hurra for Donatello!
 • Ikke at tudbrøle, når jeg ser videoer med rørende auditions i talentshows, folk der annoncerer deres graviditet for familien, små piger der bliver ovenudlykkelige, når de får at vide, at de skal til Disneyland eller en hund der byder sin udstationerede ejer velkommen hjem. Ja, generelt bare videoer, hvor der på én eller anden måde indgår store følelser (og/eller nuttede dyr), får tåreproduktionen til at gå helt amok.
 • At finde vej. Min stedsans er så godt som ikkeeksisterende. Jeg kan være chauffør for nogen, sætte dem af ved et hus og på 10 sekunder nå at glemme, om jeg kom fra højre eller venstre side af vejen, når jeg skal køre tilbage.
 • At gå i genbrugsbutikker uden at komme til at købe noget med hjem. Netop dette har medført, at jeg har valgt at lave en lille genbrugschallenge denne uge. Mit nyeste køb er skjorten, som du kan se på dette billede.
 • At se serier til ende. Jeg efterlader altid en sæson eller to uset. Og det er uanset hvor spændende, jeg synes den er! SKAM er én af de eneste serier, jeg har set til ende. Psst… find ud af hvem fra SKAM, du er HER.
 • At skrive “gøre” på min telefon uden at ramme forkert på tasterne, så der i stedet står “gære”. “Hvad skal vi dog gære i dag?” Ja, det er sørme et godt spørgsmål. “ØL!” must be the answer!
 • Børn der ryger. Du er ikke sej, fordi du er 12-13 år og ryger cigaretter. Helt ærligt! Da jeg var 12, var man sej, hvis man kunne stå på rulleskøjter eller var god til FIFA. Hvad er der sket?
 • Folk der bruger udtryk som “sådan der” og “ligesom” flere gange i samme sætning. Det er sådan der ligesom bare sådan der super irriterende, når folk ligesom bare sådan der siger det sådan der hele tiden. Ligesom.”
 • Ikke selv at bruge “fact er” alt for meget og ofte til ting, der ikke er fakta, men i stedet en følelse eller tanke. “Fact er, at jeg er sulten!” Nej. Fact er, at jorden er rund. Stop dig selv, Sara.
 • Ikke at drive min kæreste til vanvid med min platte og barnlige humor. Heldigvis griner han ofte med mig… indtil grænsen er nået, og jeg går fra nuttet kæreste til irriterende gnom.
 • At stå op hvis jeg ikke har noget konkret, jeg skal, selvom jeg vågner forholdsvis tidligt om morgenen. Jeg kan ligge i min seng i timevis begravet i min dyne, og det er først, når sulten er for uudholdelig, at jeg får slæbt mig selv op på to ben. Am I the only one?

[LÆS OGSÅ: 10 PINLIGE TING, JEG HAR GJORT, MENS JEG VAR FULD]

img_2443

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal der ske?