Mine 10 bedste studenterøjeblikke

Genbrugschallenge

toej1

I går gik jeg en tur ned i den lokale Røde Kors, som vist er gået hen og blevet min yndlingsbutik her i byen. Mens jeg gik rundt og spejdede efter gode fund, fik jeg en idé. Mængden af genbrugstøj i mit skab er efterhånden så stærkt stigende, at det er tæt ved at være majoriteten, og jeg synes selv, at jeg er god til at få brugt det meste. Alligevel tænkte jeg, at jeg passende kunne lave en lille udfordring for mig selv. En genbrugschallenge! Idéen går ud på, at jeg hver dag i løbet af den næste uge, skal have et outfit på, der består af mindst ét genbrugsitem. Når ugen er omme, samler jeg billeder af de forskellige outfits til jer i et indlæg, som forhåbentligt kan inspirere på den ene eller anden måde. På den måde har jeg også noget sjovt at få dagene til at gå med, indtil V og jeg rejser til Mallorca d. 29., og forhåbentligt kan det samtidig afholde mig fra at bruge flere penge resten af måneden. Win-win 😉

Vil du være med? I så fald: Let the challenge begin!

Følg endelig med på Instagram, hvor jeg kommer til at holde jer opdaterede på story. Du er også meget velkommen til at dele dine egne genbrugsoutfits med mig, så JEG kan blive inspireret!

I ønskes alle sammen en rigtig dejlig weekend!

Tusind kram, Sara <3

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste studenterøjeblikke