Turen går til...

Home sweet home

Efter en uges storbyferie med shoppingcentre, metroer, alt for mange mennesker, ømme fødder (og til tider ømt alko-hovede) er det helt ok at være hjemme igen. Dermed ikke sagt, at turen var dårlig, for det var den bestemt ikke! Berlin er en fed by, og dette var (som det også var for to år siden) en dejlig kærestetur. Vi fik shoppet, spist kebab, spist donuts, drukket øl, grinet, småskændtes, kysset og holdt i hånd til den helt store guldmedalje. Så det er jo lige præcis som en kærestetur skal være.
Som jeg nævnte i mit sidste indlæg, havde vi denne gang selskab på turen i form af et vennepar, hvilket blot gjorde turen endnu bedre. Vi havde det simpelthenså sjovt og hyggeligt sammen alle fire, at vi allerede nu er ved at arrangere (læs: fantasere om) en tur til et italiensk slot, hvor vi skal bo og spise ost, pasta og andre lækkerier i lange baner. Lyder det ikke skønt?
Det kan selvfølgelig godt være, at jeg i så fald liiiige skal finde mig det dér fuldtidsjob 😉

Faktisk skal jeg til at spare rigtig mange penge op. Jeg har nemlig taget en stor beslutning, som koster en hel del penge. Det vil jeg dog lade være emnet i et andet indlæg, som jeg vil forsøge at smide afsted til jer i morgen.

Lige nu ville jeg nemlig bare lige tjekke ind og sige hej, nu hvor jeg atter er hjemme i dejlige Danmark. Og selvfølgelig slipper I ikke for et par stemningsbilleder fra Berlin:img_3422 img_3602 img_3601 img_3603 img_3607

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til...