Når overskuddet er i underskud

I denne uge har jeg #38

BeFunky Collage uge

…gået tur med V og Eddie efter mørkets frembrud. Vi fandt en sti et godt stykke fra mit hjem, som vi aldrig før har set, og opdagede til vores forbløffelse, at den munder ud lige ved vores vej! Det var helt Narnia-agtigt, da V sagde “Gad vide hvor den fører hen?” inden vi med Eddie og den indbyggede iPhone-lygte drog afsted i mørket.

haft fri fra skole onsdag, så V og jeg lavede lækker brunch med æg, bacon, pandekager, frugt og det hele. Lillebror blev 14 i søndags, så vi havde både hjemmebagte boller og lidt andet godt tilbage fra fødselsdagen, som vi kunne gøre brug af. Det er ikke værst med sådan en fridag midt på ugen 😉

…været nede og træne for første gang i meget lang tid! Det var skønt, da jeg endelig kom derned (efter at V havde brugt en time på at sparke mig ud af døren). Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor det er så svært for mig at lette rumpetten og få slæbt mig selv derned. Følelsen, jeg har bagefter, er jo simpelthen SÅ skøn og jeg bliver fyldt med positiv energi (yay!).

hygget med mor og lillebror, inden de hver især skulle afsted til henholdsvis Berlin og Manchester.

…skrevet dette indlæg, der handler om at huske at anerkende sin egen skønhed, selvom man er vidne til en andens.

været i øv-humør, fordi mit overskud var i underskud, som jeg faktisk endte med at skrive dette indlæg om.

…samlet 158 kastanjer på en gåtur med Eddie. Min plan er at finde på noget kreativt med dem i aften.

…glædet mig til at min mor kommer hjem i aften, så jeg kan give hende et stort kram og en highfive, fordi hun gennemførte Berlin-marathon i går. That’s my mom!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når overskuddet er i underskud