Pænt goddag til 2017 og tømmermænd

I’M 19 YEARS OLD TODAY

image1

Som det lyder af overskriften, er jeg i dag fyldt 19 år. 19 år med oplevelser, udfordringer og opture. Det er min første fødselsdag, siden jeg startede som blogger, hvilket betyder, at der skal ændres lidt tekst i beskrivelserne hist og pist. Jeg kan jo ikke længere reklamere for bloggen som en “verden set fra et par 18-årige øjne”. Skal jeg så ændre det til “19-årige øjne” eller omformulere det helt? Hmm… Det giver bare ikke helt den samme effekt med “19-årige”, vel? 19 er jo også lidt en kedelig alder sammenlignet med 18. Der er ikke pludseligt alle mulige nye ting, jeg må. Tværtimod. Nu skal jeg nok til at finde bedre argumenter for at forsvare min ret til at drikke brikjuice, se tegnefilm og eje en giraf-bamse på halvanden meter.

Hvorfor lyder 18 så ungt i forhold til 19? Er det fordi man sådan har spejdet efter at blive 18, så nu hvor man aldrig bliver den alder igen, er det som om aldringen pludselig indtræffer hurtigere? Jovist, jeg er stadig ung, men alligevel… Der er bare noget ved tallet 19, der får mig til at føle, at jeg pludselig skal være klogere, mere fornuftig og have bedre styr på tilværelsen. Well… Jeg er da uden tvivl blevet klogere i løbet af 2016, det nævnte jeg også i dette indlæg, men er jeg ligefrem blevet mere moden og bevidst om fremtiden? Måske. Jeg er i hvert fald ved at få skabt nogle grundtanker om de kommende år mht. karrieremål, uddannelse og bolig. So far er det “bare” drømme, men det er nu alligevel drømme, som virker tættere på at kunne blive en realitet end førhen. Nu har jeg ganske vist også trådt ind i året, hvor jeg bliver student, så selvfølgelig har det også været med til at påvirke mine tanker. Om mindre end 6 måneder står jeg jo med den røde hue på hovedet klar til at vandre ud i en verden af muligheder. Jeg glæder mig big time! Men som sagt vil jeg også nyde tiden indtil da.

Når jeg bliver 20 år om 365 dage, håber jeg at kunne tænke tilbage på mit 19. leveår, som året hvor jeg nød fulde drag af min sidste tid som gymnasieelev, hvor jeg havde en crazy fed tid som student, hvor jeg besøgte Georgia i USA, hvor jeg startede mit sabbatår med et (forhåbentligt) lærerigt og givende job, og hvor jeg blev endnu klogere på mig selv.

Og uanset alder, modenhed og fremtidstanker, så vil det dog ikke ændre på, at jeg er Sara med alt det indebærer. Sara som er en crazy giraffe lady. Sara hvis yndlings film er Scooby-Doo. Sara som har brug for at blive krammet af mor og far og blive kaldt deres lille skat. Jeg håber ikke, at lige netop den følelse nogensinde forsvinder. Om jeg er 3, 9, 17 eller 19, vil jeg jo for altid være deres pige.

“Fars pige, mors skat, mormors lille abekat” som min kære mormor altid sagde, da jeg var lille. Jeg har hermed besluttet, at man sagtens kan være 19 år og alle disse tre ting på samme tid. Basta.

Apropos mormor, så vil jeg se at få gjort klar til, at hun og de andre bedster kommer senere. Vi ses, jeg håber, I alle får en skøn mandag!

Tusinde kram, Sara

 

   

2 kommentarer

 • Dejligt indlæg! Jeg er super enig i, at 18 virker meget yngre end 19. Tillykke med de 19, jeg håber du havde en god dag med bedsterne;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIFE BY SARA

   Tak skal du have, Camilla Sofie! Jeg havde en dejlig dag med min familie og i går blev jeg fejret af venner. Ja, det er vildt og sjovt, som der bare er ét eller anden ved forskellen mellem 18 og 19. God dag til dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pænt goddag til 2017 og tømmermænd