Turen går til Rom

I’m home

Så er mit tunge hoved og mine trætte ben landet på dansk jord. Vi kom hjem i aftes og selvom det har været en fantastisk uge, var gensynsglæden med min egen seng ikke til at tage fejl af. Det var skønt at få en lang og god nats søvn i min store dejlige seng med min næsten lige så store og endnu dejligere dyne. Jeg bliver altid overrasket -måske endda en smule chokeret- over, at de ikke har dyner, men blot sover med tæpper sydpå. Det kan godt være, at det er varmt, men man kan altså bare ikke putte sig i et tæppe på samme måde, som man kan i en dyne. 

Ugen har været fuld af oplevelser, men jeg er alt for udmattet til at berette om dem alle på én gang. Det vil også blot fylde utroligt mange sider. Derfor får I dem lidt efterhånden i stedet. Betragt det som en slags mini-serie, hvor der nok vil komme omkring 4-5 afsnit.

Generelt kan jeg fortælle, at vi i gennemsnit gik 18-19 km om dagen, så der er ikke noget at sige til, at vores fødder er ømme nu. Derudover boede vi på et hotel med en hel masse trapper. For at være helt præcis var der 166 trin op til mit værelse på 6. etage!

Det har været en super fed studietur, som jeg glæder mig til at skrive om. Hold øje med bloggen, hvis du vil følge med i eventyrene 😉

Udklip

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Rom