JANUARUDSALG: 9 sweatshirts & hoodies til UNDER 300 kr.

Is she alive?

sick

Hello out there! Ja, jeg er i live. Sådan halvt. Det er nu min fjerde dag med influenza, og jeg må indrømme, at jeg begynder at kede mig lidt (læs: meget). Jeg er næsten lige vågnet her kl. 13, for selvom jeg er syg, har jeg formået at vende rundt på min døgnrytme, flot! Og tænk engang, da jeg vågnede, var jeg overbevist om, at jeg havde fået det meget bedre. Få sekunder efter at have haft mine øjne åbne i den virkelige verden, fandt jeg ud af, at det var fordi, jeg i drømmeland var fuldkommen frisk. Jeg sprang rundt i solen, for det var åbenbart sommer, og jeg var super glad og spiste sushi (!) Kunne det blive meget bedre? Det lyder jo egentligt som en definition af begrebet “lykke”. Men ak, it was only just a dream. I virkeligheden ligger jeg og hoster som en sæl, mens mit ellers nyrengjorte og pæne værelse nu drukner i snotpapir og tallerkener (jeg har naturligvis spist samtlige måltider i min seng). Ovenstående GIF er en udmærket illustration, hvis du ikke allerede kunne se det for dig.

Nå… Jeg skriver egentligt dette indlæg, fordi jeg fik mig en idé. Når jeg sådan ligger syg, sker det hurtigt, at jeg bruger utrolig meget tid med øjnene rettet mod en skærm. Jeg ser film, læser blogs, skriver blog, spiller spil, er på Instagram osv osv. MEN jeg tror faktisk ikke, at mine øjne og mit hoved sætter sådan helt vildt stor pris på mit store skærmforbrug, som vist af og til “tvinger” mine øjne til at være åbne i længere tid end hvad godt er. Og især her i influenza-tilstand er det jo ret så smart, at jeg får så meget søvn som muligt. Derfor vil jeg i dag følge ét af mine nytårsforsæt og stikke næsen i nogle ægte blæk-på-papir bøger i stedet for at bruge hele dagen på de sociale medier. Jeg har faktisk fået 4 nye bøger i jule- og fødselsdagsgave, så dem vil jeg kaste mig over. Det smarte ved bøger er, at der bliver øjnene ikke tvunget til noget. Er de trætte, så lukker de i – smart. Derfor smutter jeg for nu og vil forsøge at være så godt som offline resten af døgnet.

God torsdag (det er torsdag, ikke?) til alle!

-Sara

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JANUARUDSALG: 9 sweatshirts & hoodies til UNDER 300 kr.