14 ting jeg glæder mig til at kunne gøre, når jeg bliver student!

JEG HAR EN DATO!

img_1460

I går var min allersidste skoledag i hele min gymnasietid. Det er altså vildt at tænke på! Dagen gik med fest og fejring lige indtil midnat, hvor årskarakterer og eksaminer blev offentliggjort. Dermed er mine eksaminer trukket, hvilket betyder, at jeg nu har en dato for, hvornår jeg bliver student! #excited Jeg har ventet på denne dag virkelig længe, og det er en kæmpe lettelse endelig at vide, hvornår jeg skal have min hue på, og dermed kan fejre, at jeg har klaret disse tre hårde år. Faktisk starter eksamensræset allerede i overmorgen med dansk som min første skriftlige eksamen. Det er en ganske fin start, da det selvsagt er et fag, jeg føler mig udmærket tilpas med. Derfor er der selvfølgelig altid lidt nerver på, når man ved, at det virkelig gælder.

Alle mine eksaminer er således:

D. 18. maj: Skriftlig dansk A

D. 19. maj: Skriftlig engelsk A

d. 22. maj: Skriftlig samfundsfag A

d. 1. juni: AT mundtlig (tværfaglig opgave mellem psykologi C og biologi B)

d. 14. juni: Biologi B mundtlig

d. 20. juni: Religion C mundtlig

Det betyder altså, at jeg bliver student d. 20. juni kl. 10.00!!! Åh, hvor jeg glæder mig som et lille barn! Jeg har for længe siden besluttet, at jeg vil invitere familie og venner på åbent hus samme dag, jeg får huen på, så det er skønt endelig at få lov til at invitere, nu hvor jeg har datoen!

Jeg har egentligt en ok fornemmelse omkring eksaminerne. De fleste af os, inklusiv jeg selv, håbede på at komme op i alle de skriftlige (dansk, engelsk, samf) så dér er jeg fint tilfreds. AT er obligatorisk, og selvom jeg havde en anelse ondt i maven, da jeg afleverede min synopse, så har jeg jo fin tid til at nå at forberede mig. Vigtigst er det, at jeg fik lige netop den lærer, jeg havde håbet på. “Valget” stod mellem min egen biologilærer eller en anden psykologilærer, jeg ikke selv har haft. I kan nok gætte, at jeg blev lettet, da jeg så min biologilærers navn. Det betyder endda, at jeg skal op til 2/3 eksaminer med ham som lærer – så er det nu ret heldigt, at han er én af mine yndlings. Jeg har det helt perfekt med at skulle op til biologi, da dette er ét af mine yndlingsfag, og et område, hvor jeg føler mig rimelig stærk. Den sidste (og på den måde lidt mere vigtige) eksamen bliver religion. Lige dér jublede jeg ikke ligefrem. Lad mig bare sige det sådan, at det kommer til at kræve, at jeg læser en hel del op på faget. Men når det så er sagt, så er intet umuligt. Min religionslærer er et skønt menneske, som man ikke kan andet end at føle sig tryg i selskab med, og når dagen kommer, skal jeg nok være glad uanset resultat. Jeg bliver jo for pokker student, altså 😉

 

Til slut vil jeg lige runde af med lidt ananas i egen juice. Måske husker I, hvordan jeg havde som ét af mine mål for 2017 at få et 12-tal i enten psykologi eller biologi?

Well… det glæder mig at fortælle, at jeg kan sætte et flueben ved dette mål. Mine årskarakterer bød på både 12 i psykologi OG biologi skriftlig. Jeg kan altså stolt gå på læseferie med et 12-tal i begge fag og dermed sætte en stor fed streg over dette punkt på min liste. Det er alligevel en ret fed følelse, når nu jeg har kæmpet sådan for det!

Bliver du også student i år, og i så fald hvilke eksaminer har du så trukket?
Smid en kommentar og fortæl mig om det!

Tusind kram, Sara

LÆS OGSÅ:

“14 ting, jeg glæder mig til at kunne gøre, når jeg bliver student”

img_1376

   

2 kommentarer

 • Johanne

  Bliver student d. 19. trak også alle skriftlige (mat A, kemi A og dansk A), hvilket passer mig fint. PLS og SO er obligatoriske og af mundtlige trak jeg idéhistorie og dansk. Havde håbet på biologi og kemi, men så længe, det ikke matematik mundtligt, jeg har trukket, er jeg glad. Idéhistorie kræver dog en hel del forberedelse og oplæsning ligesom din religioneksamen. Heldigvis er min lærer også rar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIFE BY SARA

   Idéhistorie lyder spændende – jeg har ikke hørt om det før. Er glad på dine vegne mht. at slippe for mundtlig matematik, den havde jeg heller ikke jublet over 😉 Ønsker dig rigtig meget held og lykke med dine eksaminer og sender god karma i din retning d. 19.! Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 ting jeg glæder mig til at kunne gøre, når jeg bliver student!