Tøsetur til London

LEGO-film, hjemvendt lillebror og en forsvundet cykel #uge35

21330789_1547688351986294_1707069137_o

Godaften kære læsere.

Der har været en anelse stille på det sidste, og jeg kan ikke helt svare på hvorfor. Egentligt har jeg jo masser af tid, men måske medfører dette netop, at jeg alt for hurtigt får den til at gå med alt muligt – som eksempelvis huslige pligter. Jeg har på kort tid lært at vaske tøj, hvordan en tørretumbler fungerer, hvad A-, B- og C-pant helt præcist svarer til, samt hvor i byen, der er glascontainere til alt det dér der irriterende noget, der ikke har pant. Jaja, hun er ved at blive voksen hende Sara!

Egentligt tænkte jeg, at jeg lige ville tjekke ind og skrive et par ord om min uge 35.

Min uge startede jo faktisk i London, hvor dagen gik med en tur på voksemuseet Madame Tussauds. Turen var fantastisk og jeg snuppede gerne én igen.
[Læs mere om turen her: Tøsetur til London]

Alligevel var det ret skønt at blive genforenet med ham dér derhjemme, som er så skøn og varm at putte med. Og resten af ugen er så ellers gået med…

Gåture med hunden i snor og kæresten i hånden.

Onsdagsmiddag hos min mormor.

Torsdagsmiddag hos min farmor, som jeg faktisk ikke havde set længe, så især dette var en sand fornøjelse.

Afslapning, blandt andet i form af at se LEGO-filmen, som faktisk var overraskende god – og sjov! Jeg grinede lidt for højt flere steder. Hvis du er til animationshumor, som det kendes fra fx Ice Age og lign., så er den lige noget for dig!

Boller og kagemand, da jeg var til fødselsdag hos en god ven, som fyldte 20 smukke år. Min best buddy Mikkel og jeg var sammen om gaven, og jeg havde kreeret en sjov og personlig én af slagsen. Vejret var perfekt, så det var smadderhyggeligt.

Drillet ham dér Mikkel ret så meget, og i den grad nydt, at jeg havde muligheden for dette – åh, jeg savner ham gevaldigt i min hverdag.

Vækket min lillebror med et kæmpe kram, da jeg endelig havde ham tilbage efter flere ugers sprogskole i Frankrig. Selvom jeg har opført mig som en irriterende søster over for V, så er det altså bare ikke det samme. De fleste vil sikkert nyde et par uger adskilt fra deres 14-årige bror, men ikke jeg. Der er vi måske et lidt unikt søskendepar, os to.

Nydt tiden med brormand, min mor, V og min mormor ved at grille lækker mad i solen. Aftenen gik derudover med at drikke øl og høre Eminem, mens solen gik ned.

Og i skrivende stund har søndagen taget en lettere dramatisk drejning idet, det netop er gået op for os herhjemme, at ingen af os ved, hvor min cykel er – og den har formentlig været væk længe. Så bruger man den altså for lidt, haha!

Skulle du derfor stå med en damecykel til billige penge, så smid mig lige en besked – måske kan vi finde ud af noget 😉

Det var alt for denne uge. Kram herfra – du ønskes en dejlig start på uge 36!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tøsetur til London