Helt ærligt, Tivoli, hvor var sikkerheden?

Lidt om den dér jobsituation

udklipDagen i går var på mange måder en betydningsfuld og begivenhedsrig dag. Min morgen startede i Føtex, hvor jeg havde min sidste dag med korte vagter som denne fra 7-12, inden jeg på mandag starter på fuldtid, altså 37 timer om ugen. Jeg tror, at hele min afdeling glæder sig til, at jeg kan være der i flere timer, for det har godt nok været en anelse presset med disse uger, hvor jeg har været både i Føtex og i tøjbutikken. Nu kan jeg forhåbentligt komme sådan helt ind i tingene og nå flere opgaver, når jeg er der fra 8-16 mandag til fredag, så jeg stolt kan bære titlen som parfumepige.

At jeg starter fuldtid i Føtex på mandag, betyder samtidig, at mine dage i tøjbutikken HAFF er forbi. Det blev lige præcist til et halvt år i denne branche, som har lært mig en masse og givet mig mange gode oplevelser med i bagagen. Det har været en fornøjelse at få lov at yde service på et sådan niveau, og jeg har virkelig nydt den personlige kundekontakt, der har været forbundet med dette. Derudover har det været en oplevelse at være i så lille en virksomhed med kun fem medarbejdere, og så endda i opstartsfasen, hvilket har betydet, at jeg har skulle indgå og indordne mig i et tæt og stærkt team, som har haft til opgave at etablere en forretning med god atmosfære, således at vi har kunne skabe os et godt ry. En opgave, som jeg føler, at vi – og jeg selv selvfølgelig-  har klaret rigtig flot, taget i betragtning af, at vi fire unge piger startede uden nogen form for erfaring hvad angår viden om og salg af tøj. I går havde jeg så min sidste vagt i butikken, og det var med blandede følelser, at jeg afleverede min nøgle og krammede chef og kolleger farvel. Én af min kolleger kom endda op med chokolade og et sødt kort til mig, selvom hun ikke selv skulle på arbejde. Det er jo rørende! Men selvom jeg har været glad for dette job, ved jeg, at Føtex er det rigtige valg. Det er denne beslutning, der gør, at jeg kan få råd til mit højskoleophold, og derfor ved jeg også, at det er den rigtige. Og jeg glæder mig faktisk til at få lov at prøve at have et fuldtidsarbejde – ikke mindst fordi mine nye kolleger er helt vildt søde, så det er med en god fornemmelse og et smil på læben, jeg tager på arbejde om morgenen.

Apropos det dér højskoleophold, så er jeg netop nået en økonomisk milepæl i forbindelse med dette! Da da da daaam: Jeg har nu 50.000 kroner stående på min opsparing! Det betyder, at jeg nærmer mig mit mål med hastige skridt. Selve opholdet er sådan set tjent ind nu. Nu gælder det om at få det sidste i kassen, så der er råd til  ny computer, USA-rejsen, som man kan tage med på sidst i opholdet, samt de øvrige udgifter, der finder sted med sådan et ophold. Det har givet mig en enorm ro i hele kroppen, og jeg har nu tid og overskud til at fokusere på andre ting end bekymringer om min jobsituation. Nu har jeg præcis 99 dage til at forberede mig økonomisk og mentalt på at skulle flytte på højskole, så det vil jeg forsøge at gøre på bedste vis.

Som altid: tak fordi, I læser med! Og hav så en skønherlig weekend – det fortjener I sgu.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Helt ærligt, Tivoli, hvor var sikkerheden?