LEGO-film, hjemvendt lillebror og en forsvundet cykel #uge35

Nyt job!

work

Ja, I må undskylde den knap så kreative og rimelig afslørende overskrift. Jeg håber, den søde pingvin kan kompensere lidt for det. Det er i skrivende stund fredag aften, og dermed ikke tidspunktet min skrivehjerne er allermest opfindsom. Alligevel ville jeg lige tjekke ind og dele denne nyhed med jer. Jeg har nemlig, som de hurtige måske har gættet, fået nyt job. Eller “nyt” job, skal jeg måske skrive, for det er sådan lidt både og. Forklaring følger: De, der har fulgt med i noget tid herinde, vil vide, at jeg siden 9. klasse og indtil marts måned i år var flittig Føtex-pige i butikkens bagerafdeling. Føtex har altså inddirekte finansieret kebab, øl og impulskøb gennem mine gymnasieår, og det var også i selv samme Føtex, V og jeg mødte hinanden og forelskede os i tidernes morgen. [Læs mere om hvordan vi mødte hinanden HER] Derfor skrev jeg også et lettere vemodigt indlæg, da jeg i marts sagde dette job op, for der var forståeligt nok mange minder forbundet med min tid som ansat i Føtex. Siden da har jeg været i tøjbutikken, som har været en rigtig god oplevelse, og har givet en masse gode erfaringer, som jeg kan tage med videre. Jeg har her beskæftiget mig med et helt andet fag, som har været superfedt at prøve. Nu er sagen bare den, at min søde chef ikke kan tilbyde mig timer nok til, at jeg kan have ro i maven ved tanken om det dér højskoleophold, som koster så hulens mange penge. Dels fordi vi er flere ansatte, der skal deles om timerne, og dels fordi butikkens åbningstider er bestemt og begrænsede af centrets regler. Og det er så her, at Føtex atter kommer ind i billedet. For det viste sig, at netop Føtex faktisk stod og manglede en ny medarbejder til at styre deres parfumeafdeling. Den nye medarbejder er (surprise) endt med at være mig, hvilket betyder, at jeg har udsigt til en hel masse timer med en hel masse opgaver, som jeg ikke før har haft kendskab til. Det er på én gang megafedt og super angstprovokerende! Okay måske ikke ligefrem angstprovokerende, men det er da i hvert fald ikke lige så piece of cake (høhø), som det ville være for mig at komme tilbage til bageren. Egentligt har jeg det også glimrende med det, for i og med, at jeg ikke længere har skolen at bekymre mig om, kan jeg mærke, at mit hoved er klar til og kun vil have godt af at blive holdt i gang med nye informationer, og jeg er samtidig frisk på nye opgaver og udfordringer. Både fysisk og mentalt, for hvis jeg skal være ærligt, kan det være ret så kedeligt bare at have fri det meste af tiden. Og så gør det bestemt heller ikke noget, at arbejdstiderne indtil videre er på en sådan måde, at jeg har fri senest kl. 14.30, så jeg altså stadig har aftenen med familien. Tiderne vil sikkert variere lidt, efterhånden som jeg får flere timer, men under alle omstændigheder, er jeg taknemlig for, at jeg har fået noget at stå op til i hverdagene, så jeg kan genskabe mig den morgenrytme, som på nul-komma-fem blev totalsmadret af sommerferie og fritid.

Så det er altså virkeligheden de næste fire måneder, indtil jeg starter på Grundtvigs. Og det er også grunden til, at jeg har været lidt fraværende her og på de sociale medier. Jeg har lige skulle have styr på alt det jobmæssige og økonomiske, og nu hvor jeg er sikret på den front, vil der højst sandsynligt komme mere overskud til at kæle lidt for domænet her. Med det sagt vil jeg sætte mig godt til rette med min dyne og mit blødeste hyggetøj og se om ikke jeg alligevel kan tvinge lidt flere ord og tanker ud af mit semitrætte hoved, så jeg kan spytte nogle indlæg afsted til jer i den nærmeste fremtid.

I ønskes alle sammen en dejlig fredag aften derude!

Kram, Sara

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO-film, hjemvendt lillebror og en forsvundet cykel #uge35