img_3492

Hej, og hjertelig velkommen til!

Hvis du er havnet på denne side, er der noget, der tyder på at du er nysgerrig. Det kan jeg godt lide, jeg er også selv ganske nysgerrig – især når det gælder andre mennesker. Men lige nu skal det faktisk ikke handle om andre mennesker, men derimod om mig selv. For jeg går ud fra, at du befinder dig lige her, lige nu, fordi du gerne vil blive lidt klogere på, hvem jeg er, og hvad den her blog er for noget. Det skal jeg fortælle dig:

Mit navn er Sara. Jeg er en 19-årig ung kvinde, som brænder for at skrive. Faktisk oprettede jeg denne blog, fordi jeg ikke kan lade vær. Jeg er hende, der skriver for mange ord i sin aflevering og hende, der altid skriver de længste chatbeskeder. Ordene strømmer ud af mine fingre og for så vidt også min mund, for jeg er bestemt også glad for at snakke. Min blog har eksisteret siden februar 2016, og er dermed stadig en legesyg hvalp. Jeg håber dog på, at jeg kan se denne hvalp vokse op og blive en klog, flot og loyal voksen hund, som vil bringe glæde til menneskerne omkring den, for vi ved jo alle, at det er netop, hvad en hunds formål er; at bringe glæde. Det samme gælder min blog.

Jeg skriver som sagt, fordi jeg har en kæmpe passion for det. Dernæst håber jeg, at mine ord vil kunne ændre noget hos den, der læser dem. Måske kan jeg sætte nogle tanker igang hos dig, måske kan jeg ligefrem hjælpe dig med at blive gladere for dig selv, måske kan jeg svare på nogle af de spørgsmål, du ikke vidste, du sad inde med, eller måske kan jeg blot bringe et ekstra smil til din hverdag. Mit håb er, at du, uanset hvordan det måtte være, får noget ud af at læse min blog. For jeg knokler for det her. Jeg knokler for at skabe et univers, hvor der er plads til det meste; humor, følelser, tanker, erindringer, hverdagsliv, kærlighed, ærlighed og særlighed.

Jeg er glad for, at du kiggede forbi, og jeg håber, at vi ses igen 🙂

Er du interesseret i at lære mig bedre at kende? Så vil disse indlæg måske være interessante:

Facts om hende dér Sara

10 facts du (måske) ikke vidste om mig

Ellers er du velkommen til at stalke mig på Instagram lige her: Sara Bjelke