Tips & tricks til din festival + mine festivalminder

Projekt “far, mor og hund”

Mor og lillebror drog i nat afsted mod lufthavnen for at flyve til Alanya, hvor der venter dem en uge med sol, sommer og pool. Gid det var mig… Jeg er nødsaget til at blive hjemme grundet vagter i Føtex det meste af ugen – typisk! Men der skal jo selvfølgelig også være én til at passe Eddie. V er derfor midlertidigt flyttet ind, så vi kan dele opgaven om at være hundepassere. Man kan altså sige, at vi skal lege far, mor og hund, hvilket sikkert også bliver hyggeligt nok i længden.

Indtil videre har jeg brugt dagen på at lufte hund, rydde op i stuen, rydde op på mit værelse (dvs. samle alt V’s tøj op fra gulvet), ordne køkken, støvsuge, lave madplan og skrive indkøbsliste. Alle mulige mor-ting! Selvom jeg kunne finde på 100 sjovere ting at tage mig til, så er det alligevel meget rart, nu hvor køkkenet er rent og stuen ikke flyder med tæpper og Playstationspil alle vegne. Oprydning kan altså godt betale sig indimellem.

Når V kommer hjem fra arbejde, kører vi sammen op til Netto og tømmer butikken, så vi kan fylde køleskabet. Nu hvor vi er alene, er jeg jo nødt til at komme ud i køkkenet og i gang, med mindre vi skal leve af pizza hele ugen, hvilke jeg altså nægter. Og det gik jo faktisk super fint, da jeg bagte boller forleden (læs indlæg her), så nu har jeg lidt mere mod på at give den gas i køkkenet. Derfor har jeg faktisk lavet en madplan, der indeholder spændende retter til hele ugen. Jeg glæder mig til at eksperimentere med dem. Wish me luck!

Det er btw. denne basse, vi skal passe
image1 IMG_4821 image1 (2) IMG_0530 - Kopi


Hvis du ønsker at se mere til Eddie, har han faktisk sin egen Instagramprofil. 😉
Find den lige herinsta


Hvordan ser jeres uge ud?Udklip 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips & tricks til din festival + mine festivalminder