Home sweet home

SÅ er jeg tilmeldt!

img_3796Hej med jer.

Først og fremmest skal jeg lære, at lade vær med at sige,  at jeg vil “skrive et indlæg om det i morgen”, for jeg kan ganske enkelt ikke finde ud af at holde den slags “løfter”. (Det er nu en uge siden, at jeg skrev det med “i morgen”.) Det beklager jeg. Fra nu af vil jeg lade vær med at lave deadlines for mig selv. Lige præcis det med at slippe for deadlines og krav til ting, der skal være skrevet på et bestemt tidspunkt, er jo netop én af de ting, jeg har glædet mig til at skulle slippe for, nu hvor jeg er blevet student. [Læs hvad jeg ellers har glædet mig til at kunne gøre HER]

Dernæst vil jeg nu komme med den forklaring, jeg har lovet jer. Forklaringen på, hvorfor jeg i mit seneste indlæg skrev om, at jeg skal spare en masse penge op, og hvad disse skal bruges på.

Sagen er den, at én af grundene til, at jeg ikke har haft tid til at skrive blogindlæg til jer på trods af min hjemkomst fra Berlin, er, at jeg har arbejdet hele ugen. Og jeg skal arbejde en hel del det næste stykke tid, for at spare op til det, som jeg har besluttet skal være mit livs næste store skridt. Jeg skal nemlig på højskole! Mine hårdt tjente penge skal altså bruges på intet mindre end et højskoleophold, som nogle måske allerede havde gættet. Jeg har jo før luftet tanken en lille smule her på bloggen, men det har ikke været noget, som jeg har uddybet. Sandheden er dog den, at jeg faktisk er dér, hvor jeg er gået fra tanke til tilmelding. Forleden overførte jeg pengene for depositum og indmeldelsesgebyr, så nu er der ingen vej tilbage. Det er officielt. Om (mindre end) et halvt år er jeg bosat i Hillerød på Grundtvigs Højskole, som jeg har haft et crush på siden mit første gymnasieår. Udover at ligge i de smukkeste naturrige omgivelser, tilbyder Grundtvigs et hav af kreative fag. Min plan er (selvfølgelig) at vælge forfatterværksted som mit gennemgående fag, så jeg forhåbentligt i løbet af de fem måneder opholdet varer, kan få lov at gå i dybden med det, jeg elsker; nemlig at skrive. Og selvfølgelig at møde og være sammen med en masse nye – og helt sikker inspirerende – mennesker!

Jeg er allerede helt vildt spændt og tændt på tanken om alle de oplevelser, bekendtskaber og minder, jeg skal have i bagagen efter sådan et ophold. Jeg har kun hørt positive ting og mange har sagt, at det at gå på højskole, er noget af det bedste, de har prøvet. Så lad mig bare sige det sådan: jeg glæder mig!

Og hermed er en ny kategori ved navn “Højskole” kommet til bloggen. Her vil jeg dele mine tanker om højskoleopholdet op til start, med alt fra de bekymrende til de glædelige. For jeg er helt sikker på, at denne beslutning vil sætte gang i tankestrømmene. Ja, det har den jo faktisk allerede gjort en hel del.

Lige nu er fokus dog mest på det økonomiske. Målet er at tjene en hulens masse penge. Mere præcist har jeg et mål om at nå op på minimum 50.000 kr. inden året er omme. Så det er om at smide spendérbukserne og i stedet iføre mig arbejdsbukserne og klø hårdt på! Jeg er heldigvis over halvvejs i opsparingen, og de par tusinde kroner, jeg fik af gymnasiet, da jeg vandt en pris, er bestemt røget direkte i puljen. Det er helt sikkert også lige i Egedal Gymnasiums ånd!

Eventuelt må jeg, hvis alt går galt, begynde at samle flasker, leje mit værelse ud, eller sælge min ene nyre på det sorte marked. Bare jeg kommer på højskole 😉

Så det var altså nyheden, jeg har glædet mig til at dele med jer. Måske har du selv eller én du kender gået på højskole? Lad mig endelig høre, hvordan din/deres oplevelse var!

Tusind kram, Sara

   

2 kommentarer

 • Ditte

  Hej Sarah
  Det lyder virkelig spændende! Jeg har selv overvejet højskole, men efter jeg læste om det her og har researchet lidt, er jeg ret sikker på at det er lige noget for mig. Vil elske at læse mere om det på din blog. Grundvigs lyder som et rigtig godt sted, som jeg helt sikkert vil overveje når jeg er færdig med gym om 2 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • LIFE BY SARA

   Hej Ditte. Tak for din fine kommentar. Hvor er det fedt, at du også overvejer at tage på højskole! Så har jeg endnu større motivation for at få skrevet nogle gode indlæg om netop dette. Er der noget bestemt, du kunne tænke dig at høre om? Nogle specifikke indlæg, jeg skal have i baghovedet, når jeg nærmer mig? Hvis du kommer i tanke om noget, så lad mig endelig høre om det! Rigtig meget held og lykke med dine kommende to gymnasieår. Og nyd dem! Tiden går alt for hurtigt 🙂 Husk, at du kan blive holdt opdateret om alle mine indlæg via min facebookside: https://www.facebook.com/lifebySara/
   Mange hilsner fra Sara <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home sweet home