CHRISTMAS BUCKET LIST 2016

Saras tankestrømme #1

tanke

De fleste af jer ved sikkert, at jeg er i gang med mit 3. år på STX. Dermed er der sikkert også mange af jer, der har kendskab til den opgave, kaldet SRP, man skal skrive på lige netop dette tidspunkt i 3.g. Til de af jer, det ikke ringer en klokke for, kan jeg hurtigt forklare, at SRP står for “studieretningsprojekt” og er en længere skriftlig aflevering, man får 14 dage til at skrive. Man vælger selv emne og fag (ud fra de regler, der gælder netop det år) og så skal man ellers kreere en opgave på en 15-20 sider. Det er en eksamensopgave og samtidig den største skriftlige aflevering, man bliver udsat for i gymnasiet. Derfor fylder den logisk nok en del hos mange 3.g’ere landet over – inklusiv mig selv.

Jeg klager nu bestemt ikke over at kunne få lov til at skrive aflevering herhjemme med julemusik i baggrunden og mulighed for at lave alle de kopper the, jeg har lyst til. Alligevel er det som om, at de hjemlige rammer byder op til overspringshandlinger en masse. “Det bliver nok lettere at skrive, hvis jeg lige rydder op på værelset først”, “ser det ikke bedre ud med lampen herovre?”, “Der var min notesbog!”, “uh, her er fodkoldt. Jeg finder lige nogle sokker” *mave rumler* “måske burde jeg spise frokost først”.

Yes, som I kan se, er der en masse tanker, der hele tiden fjerner mit fokus fra opgaven. Jeg tænkte derfor, at det måske ville hjælpe, hvis jeg skrev mine tanker ned! På den måde kunne de 1) komme ud af mit hoved, og 2) blive brugt konstruktivt! Derfor serverer jeg her en gang Saras tankestrømme part 1. 

 

Jeg tænker på, at…

…København er en fantastisk by. Jeg tror faktisk, jeg er en smule forelsket i den. Min drøm er at flytte derind efter gymnasiet (så hey, julemand, du må gerne lige smide  en bunke guldmønter under træet, tak)

…alting helt sikkert også ville blive skønnere og nemmere, hvis jeg bare boede i København.

…yeah right. Jeg tager den sidste sætning i mig. Jeg kom i tanke om, at jeg hverken kan vaske tøj eller lave mad. Og jeg er endnu ikke klar til at leve af nudler eller se mine yndlings sweatere dø i vask.

…jeg jo kan starte med bare at ønske mig denne plakat af København. Hvis jeg ikke kan komme til København, må København komme til mig.

…jeg bare ikke har plads til at have plakaten af København hængende, fordi jeg lige har købt en anden fed plakat, som skal pynte mit værelse.

…jeg først og fremmest skal have købt en ramme til den plakat, hvis jeg ønsker at hænge den op.

…jeg glæder mig til en dag at have mange vægge, jeg kan klistre til med plakater og billeder!

…jeg overvejer at få klippet mit hår kortere. Lige inden jeg startede i gymnasiet fik jeg en jævla dyr klipning hos Stender, som resulterede i en stortudende Sara, der cyklede direkte hjem og skyllede hele stylingen og molevitten ud. Jeg var SÅ utilfreds! Efterfølgende har jeg kigget på billeder fra dengang og det er derfor gået op for mig, at det jo så smadder godt ud og faktisk mindede lidt om en Jennifer Aniston-frisure. Seriøst, jeg var altså en tosse. Men okay, jeg havde en meget traumatiserende tur hos frisøren som lille, der nok har sat sine spor. Anyway, mit hår er vildt tykt, så jeg synes nemt, at det kan virke lidt for tungt, hvis det bare er langt og hænger. Derfor overvejer jeg altså at få taget lidt af længden, men primært kun foran, hvis det giver mening?

…det jo føles som om, det er midt om natten allerede klokken 16, fordi det bliver så hurtigt mørkt. Man skal da ikke sidde for længe på sin flade, hvis man skal nå at nyde dagslyset.

…jeg er 18, næsten 19, år gammel, og alligevel synes, det er lidt sejt, at hovedpersonen i årets julekalender hedder Sara. Yay, navnetvilling!

…det ville være super hyggeligt, hvis jeg sendte et julepostkort til min amerikanske veninde, Georgia

…det er hammersvært at finde på julegaveønsker i år! Det er som om, at jeg fra januar-november konstant kan finde ting, jeg har brug for, men at det hele så pludselig forsvinder som dug for solen, når vi rammer december måned. Det er altså rimelig upraktisk, når det nu engang er her julen ligger og at jeg samtidig er født d. 2. januar. Det er jo lige midt i min ‘hjælp-jeg-er-tom-for-ønsker’-periode!

…jeg skal begynde at tænke fødselsdagsplanlægning lige om lidt, hvis jeg skal sikre mig at folk reserverer datoen (januar plejer at være travl for mange)

…hvor mange SRP’er jeg mon har skrevet gennem min bloggertid, hvis jeg lægger alle indlæg sammen.

…du skal huske at hoppe forbi min instagram (HER), hvor jeg deler daglige billeder her i december. Man kan vel kalde det min lille ydmyg form for en julekalender.

…det nok vil være bedst, hvis jeg forsøger at få skrevet lidt på min opgave, inden vi skal spise hos mormor i aften.

…jeg kunne blive ved med at underholde jer med mine tanker i en evighed, men at jeg nu alligevel vil stoppe for denne gang. Jeg håber ikke, at du føler, jeg har spildt din tid fuldkommen. I så fald, beklager jeg.

Juleknus fra Sara

PS. Følg mig på instagram for daglige input i december –> lige HER

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHRISTMAS BUCKET LIST 2016