Kærester i et andet land

Saras tankestrømme #3

tanke-3

[Læs også: Saras tankestrømme #1 og Saras tankestrømme #2]

Ferietid betyder alenetid, kedsomhed og tænketid. Misforstå mig ikke, jeg nyder faktisk at kede mig. Jeg synes, det er fantastisk skønt at have fri, og at jeg rent faktisk kan kede mig – med god samvittighed. Det lyder banalt, men sagen er den, at kedsomhed ganske enkelt ikke en del af at gå i gymnasiet. Du har aldrig tid til at sidde og gennemkede dig, for der er altid nogle lektier, du burde læse eller en opgave, du burde skrive. Derfor nyder jeg den her tilstand til fulde. Som sagt fører kedsomhed til tænketid, og hvad denne tænktetid har budt på, kunne jo passende blive til et tankestrømme-indlæg … tænkte jeg (haha).

Min ferie-tænke-tid har altså budt på tanker om:

  • Højskolen. Selvom der er hele fem måneder til, tænker jeg stadig på højskolen dagligt. På hvor meget jeg glæder mig, hvor spændende det bliver, og var hamrende nervepirrende det allerede er at tænke på, at jeg i næsten et halvt år flytter hjemmefra for at bo med et (på nuværende tidspunkt) vildt fremmed menneske. Især det med at skulle bo med en roomie, fylder rigtig meget, og leder allerede nu til småbekymringer. Jeg har dog selv taget valget om at dele værelse med én, så jeg er rimelig fortrøstningsfuld, og har besluttet, at jeg må tage det som en udfordring!

 

  • Mit hår, der forleden fik mig til at stille mig selv spørgsmålet “HVORFOR?” da jeg skulle forsøge at køre en børste igennem det, efter ikke at have redt det overhovedet i løbet af ferien til Mallorca. Med et kæmpe tykt garn som mit, er det ikke den klogeste beslutning at lade det leve sit eget liv i mere end syv dage, og prisen betalte jeg da også nu her. Av.  

 

  • Min tid. Mere præcist hvordan jeg prioriterer denne. Jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har kunne slappe af på den måde, som jeg er i stand til nu. Jeg føler en ro og balance i min krop, som jeg har manglet og ledt efter i årevis. Det er vidunderligt. Og netop derfor har jeg besluttet, at jeg vil nyde denne tilstand ved at være så meget i nuet, som jeg overhovedet har mulighed for. Dette har medført, at jeg har slettet både Facebook- og Messenger-app fra min telefon – jeg vil simpelthen ikke lade mig forstyrre af disse længere.

 

  • At ALLE unge piger burde tage at lytte til “Fries Before Guys”-podcasten lavet af Nanna og Josephine. Det er det hyggeligste, sjoveste, klogeste og bare bedste, jeg længe har brugt min tid på. Det er også lige præcis denne podcast, der har inspireret mig til at fjerne Facebook fra min telefon. Jeg har brugt adskillige timer på at koble fra, at grine, at slappe af og reflektere over forskellige ting, mens jeg har lyttet til “Fries Before Guys”, der er en samtalepodcast mellem to veninder, hvor emnerne kan være alt fra orgasmer, onani og venskaber til tungere emner som døden og angst. Big time anbefaling herfra!

 

  • Hvordan jeg har skabt et nærmest afhængighedsforhold til den lokale Røde Kors Genbrug. Det var lige før, jeg fik abstinenser af at være væk fra butikken i en uge, og den var da også det første, jeg besøgte, da jeg stod op mandag morgen. Jeg har lyst til at fylde mit værelse med hyggelige ting og sager, jeg finder i butikken, og jeg får simpelthen bare ikke den samme glædesfølelse, når jeg køber tøj fra nyt, som jeg gør ved at købe det brugt. Jeg ved ikke, om det er ved at tage overhånd, det her, haha. #GoGenbrug!

 

  • Hvor meget jeg faktisk har rejst (i forhold til hvad der er normen for mig) i 2017. Jeg har ikke rejst særligt meget i min barndom, og for blot få år siden, kunne det tælles på én hånd, hvor mange gange jeg havde prøvet at flyve. Derfor er det også ret vildt for mig, at jeg blot i løbet af 2017 har været en uge i både Budapest, Berlin og på Mallorca, mens jeg endnu har en weekendtur til London samt en lille uge i Malaga i vente, inden året er omme. Taget i betragtning af, at jeg i januarmåned faktisk ikke regnede med, at skulle ud at rejse i år, er det da meget godt klaret. Ydermere venter der mig også mellem 2-3 rejser med højskolen i 2018.

 

  • Min krop, og hvordan jeg på trods af, at mine lår aldrig har været større, og at jeg har fået en lille mave, føler mig utroligt godt tilfreds med den. At jeg samtidig nu har fået mig en smule farve efter en uge sydpå, hjælper da bestemt også på den dér tilfredshed. Men egentligt tror jeg bare, at jeg har lært, at der ikke er nogen grund til at brokke sig over sin krop. Den er fantastisk med alt det, den kan og gør for at hjælpe én, og der er ikke grund til at gøre andet end at elske den.

 

  • Hvor meget jeg griner for tiden. Dette handler nok også om, at jeg har fået den førnævnte ro og balance i min krop, så jeg dermed producerer mere positiv energi. I hvert fald griner jeg ekstra meget for tiden, især når jeg er sammen med V. Jeg tror, at vores ferie sammen har gjort noget rigtig godt for vores forhold. Vi virker begge til at være blevet endnu gladere for hinanden, og jeg føler nærmest, at jeg er helt nyforelsket igen. Derfor glæder jeg mig bestemt også til at vi skal have endnu flere hyggelige dage sammen, når vi i aften drager i sommerhus med min familie. Jeg glæder mig allerede til gåture i naturen, brætspil, the og hygge.

 

  • At jeg vist generelt bare er rigtig glad for tiden 🙂

[Læs også mit tidligere indlæg: Kærester i et andet land]

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærester i et andet land