Næseblod eller kunstværk?

Sommerferie & studentertid

Det er blevet sommerferie for mit vedkommende, hvilket betyder at jeg nu officielt er færdig med… 2.g. Alle prøver er overstået. Alle eksaminer er overstået. Rektor har afholdt sin årlige lille ‘pas-nu-på-jer-selv-og-drik-ikke-hjernen-ud-på-Roskilde-og-husk-hvad-lærerne-har-fortalt-jer-gennem-året-ha’-en-god-ferie’-tale, der indikerer, at skoleåret er slut. 2 down, 1 to go.

Solen skinner, mens det vrimler med storsmilende studenter, der stolt og glædeligt flasher huer med bånd i diverse farver. Om kun ét år – mindre end 365 dage – vil det være mig, der render rundt i en lykkerus med et bordeauxfarvet bånd på huen. Om jeg glæder mig? Helt enormt! Når man ser alle 3.g’erne blive færdige med huen på hovedet og favnen fuld af blomster, er det pludselig tydeligt at se, hvad det egentligt er man kæmper for. Det hjælper altså en hel del på motivationen!

Forleden var det blandt andet den kære Daniel, skolens festudvalgsformand, eller rettere sagt tidligere festudvalgsformand, (næste år er det nemlig undertegnede, som overtager tjansen) der afsluttede sin sidste eksamen med et flot 12-tal, som nu står midt i huen lige under min og Mias kuglepenshilsen. Vi fik lov at fejre ham samme eftermiddag, hvor han havde inviteret på tapas og kage. Det var super hyggeligt at se ham og sætte tænderne i både huen og buffeten. Derudover var hans hund altså bare super cute! Hun stjal også lidt min opmærksomhed, da der skulle tages billeder.

1 2 3

Spøg til side, så kommer jeg altså til at savne denne gut næste år. Igen igen igen stort tillykke med huen, Daniel<3  13499935_10208749033776516_227416898_o


I aften står den på Vikingespil og Sankt Hans med hele familien + V, Georgia & Mikkel. Det er faktisk sidste gang, jeg ser Georgia, inden vi skal kramme hende farvel i lufthavnen på lørdag! *suk*Udklip


psst… Du kan se endnu flere sommerbilleder ved at følge med på Instagram lige her→insta

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næseblod eller kunstværk?