Tapas, musik & æblejuice

Streetevent m. Ung Egedal og GADEIDRÆT

13230100_493550840837592_20951884210861088_n

-Sådan så jeg ud, da jeg for første gang fik lov at føle mig en lille smule vild og uartig med en spraydåse i hånden-

Lørdag d. 21. maj 2016 blev der nemlig afholdt Streetevent ved kulturhuset i Stenløse. Det var planlagt i samarbejde med Ung Egedal og 6 streetpiloter bestående af en gruppe frivillige elever fra Egedal Gymnasium (hvor jeg går). Med støtte fra Ung Egedal og GADEIDRÆT fik de seje unge arrangeret en hyggelig eftermiddag med musik, fodbold, grafitti og grillmad.

Jeg tog min ven, Mikkel, under armen og hev ham med op for at sige hej til de andre. Vi blev mødt af glade mennesker og gratis pølser. Efter en ristet med ketchup var vi klar til at give det en chance på den opstillede fodboldbane. Omkring mine talenter med en bold, ville jeg beskrive mig selv som nogenlunde elendig, mens Mikkel mente, at han blot var dårlig. Minus og minus giver plus, som man siger, så vi besluttede, at vi måtte være det perfekte team. Faktisk gik det heller ikke helt dårligt, hvis jeg selv skal sige det. Vi fik i hvert fald varmen og endte endda med at vinde en kamp! Heldigvis havde de også sørget for intet mindre end GRATIS SLUSH-ICE, som vi kunne køle ned med. Vi nød godt af den iskolde drik, som vi blandede på kryds og tværs mellem farverne. Jeg ved ikke, hvor mange gange vi lavede refill, men jeg havde en anelse ondt i maven og en lille smule kvalme, da vi var færdige, haha (det var dog stadig worth it)

Mens vi stod i solen og smæskede os i farverigt frossent vand, kom der pludseligt en mand ud for at bede om vores opmærksomhed. Han ville bare lige fortælle, at der var lidt musik inde i kulturhuset, hvis man havde lyst til at komme ind og høre. Det sagde vi ikke nej til, og kort efter sad vi og hørte et par vilde numre fra fire unge gutter, der fortalte lidt om, hvordan det er at have gået på musikskole og spille i band. De fortalte, at de havde spillet sammen i 9 år i et band ved navn Passion of Today. De var super gode! Du kan tjekke dem ud på Spotify, hvor de har udgivet et par EP’s.

En del af arrangementet bestod derudover af besøg af en professionel grafitti-maler, som viste hvordan man egentligt gør sådan noget (det er faktisk ikke helt nemt). Der var også mulighed for selv at udfolde sig kreativt med spraydåser i alle mulige farver. DET kunne vi ikke gå glip af! På med en handske og i gang. Jeg følte mig lidt som en ungdomsbandit, da jeg stod dér i min hættetrøje og lavede… lovlig grafitti, haha. Du kan se, hvordan vores mesterværk blev kreeret i fotoserien herunder. (pssst… billederne er taget af en sej fyr ved navn Lasse, som har startet sin egen fotoside på facebook under navnet HA-Photo. Tjek den ud lige HER)


13221611_493550787504264_6733625597752568769_n
13233016_493550910837585_9197366532070307654_n
DSC_7279DSC_7273


Dagen var fyldt med sol, slush-ice og store smil. Jeg fik i den grad trænet lattermusklerne sammen med Mikkel og de andre. Selvom der ikke kom så mange til arrangementet, som der var håbet på, var det efter min mening en super hyggelig eftermiddag. Hvis du bor i området, så kig forbi næste gang, der dukker noget op! Udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tapas, musik & æblejuice