Du ved, det er “den tid på måneden” når…

Tirsdagstanker

tita

Når man bor sammen med både sin mor, bror, hund og kæreste, er det sjældent, man får lov at være sådan helt alene med sine tanker. Det formåede jeg nu alligevel at være i dag, da jeg havde tidligt fri fra job, og dermed havde nogle timer for mig selv. Tankerne fik frit løb, og for en god ordens skyld, besluttede jeg at skrive nogle af dem ned – for det er nu meget rart at få lidt styr på dem.

Så her kommer en række ting, store som små, vigtige som mindre vigtige, mine tirsdagstanker har drejet sig om:

Tirsdagstip. Nogle har måske set, at jeg i dag delte et lille tirsdagstip på Instagram og min Facebookside (se det HER). Det var egentligt en spontan idé, og fik blot navnet, fordi jeg er så stor en fan af bogstavrim (henviser høfligt til hovedtitlen her), som også tydeligt ses i mit digt “Storbyen“. Efterfølgende har jeg dog tænkt, at det måske kunne være meget sjovt at gøre til “en ting”, det med tirsdagstip. Forstået på den måde, at jeg hver tirsdag kommer med et lille tip, en idé eller et råd, som kan gives videre og bruges af dem, der har lyst. Personligt synes jeg, at det lyder som en alletiders idé! Så kan I læsere/følgere jo evt. også byde ind med tips og tricks, jeg kan sende videre til folket.

Højskole. Mine tanker kredser dagligt om det her med, at jeg skal på højskole om lidt over 100 dage. Jeg følger trofast med på Grundtvigs Instagram og glæder mig stadig helt enormt til, at det bliver mig, som skal opleve alle de ting, man kan se på deres billeder. Derudover ser det rigtig positivt ud mht. økonomien, efter jeg har fået job i Føtex, og jeg begynder at kunne slappe mere af ved tanken om de mange tusinde kroner, jeg gerne skulle have stående på opsparingen til januar.

Min kæreste. Ham har jeg været sammen med i snart 2 ½ år, og selvom det ikke har været lige let altid (for det er parforhold bare ikke), så er jeg glad. Uanset hvor PMS-ramt og irriterende, jeg kan være, så er han ved min side, og jeg føler, at det, vi har, er blevet så godt og stærkt, hvilket giver mig en fantastisk tryghed og glæde i min hverdag. Og lige præcis alt det her kommer der snart et indlæg om, som jeg har fiflet med i noget tid. Selvom det ikke er sommer længere, så føler jeg mig i det store hele stadig en anelse sommerlykkelig.

Spanien. Om præcis en måned tager jeg et smut til Malaga med min mor og bror for at besøge min morfar og hans kæreste, som hvert år er dernede i længere perioder henover efteråret og vinteren. Desværre må jeg efterlade min bedre halvdel herhjemme, da eksaminer på hans studie gør ham forhindret i at tage med. Alligevel skal det ikke være en hemmelighed, at jeg glæder mig!

Motion. Ja, jeg er begyndt at løbe igen. Igen, igen, igen. Og det er vitterlig kun “begyndt”, mere kan jeg ikke tillade mig at kalde det. Jeg havde min første tur i søndags, og var afsted igen i dag. Det slog mig forleden, at jeg stort set ikke har dyrket motion, siden jeg blev student, hvilket allerede er 3 (!!) måneder siden! Og tager man et kig på mine 10 bedste studenterøjeblikke, skal man ikke være en ørn for at se, at de fleste handler om fest og alkohol. Selvom resten af min sommer ikke decideret bød på druk i den festrelaterede forstand, blev der indtaget en del alkohol på diverse ferier. Generelt har min sommer stået på alkohol, slik og fed, lækker mad i lange baner. Og det har været skønt! Men nu kan jeg simpelthen ikke passe mine bukser længere, og dét skal der gøres noget ved. Ergo er jeg begyndt på denne mission fra-kageform-til-god-form, som forhåbentligt kan hjælpe på det med bukserne. Og energien! Desuden har jeg et mål om at være i bedre form, når jeg starter på højskole, så det er om at klø på her i løbet af efteråret.

Efterår. I dag slog det mig, at jeg faktisk glæder mig til, at det bliver sådan rigtig efterår. Dér hvor bladene så småt begynder at falde af træerne og pryder naturen med de smukkeste farver. Dér hvor man kan gå med store trøjer og halstørklæder, og putte med hjemmestrikkede sokker og varm kakao. Dér hvor det er helt ok at ligge i sin seng og stene Gossip Girl (min personlige efterårs guilty pleasure). Dér hvor luften er lidt friskere, og man får røde kinder. Åh ja, efterår er en smuk årstid!

Alt det andet. Og så er der tankerne om alt det andet. Om hvor vildt det er, at jeg har været storesøster til den dejligste bror i hele 15 år nu! Om hvor meget jeg glæder mig til at skulle gense de to poplegender, Nik og Jay på fredag i Tivoli. Om hvor rart det faktisk er at have fået en normal hverdag, hvor jeg skal tidligt op igen. Om hvordan jeg er blevet glad for at skrive dagbog igen – hvilket vist kun er godt for min håndskrift. Ja, tanker om en hel masse og alt det andet, de kan blive ved længe.

 


Læs også mit seneste indlæg: Du ved, det er “den tid på måneden” når…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved, det er “den tid på måneden” når…