Happy Moments 2016 - kreativ idé!

Turen går til Rom

travel

Om mindre end et døgn vil jeg befinde mig lidt over 1.500 km fra DK. Jeg drager nemlig på studietur med min klasse og turen går til (som man næsten kan gætte ud fra titlen) Rom. Jeg har aldrig været i Italien før, så jeg glæder mig helt vildt!
I dag har jeg fri, så der skal jeg bare pakke kuffert og få styr på de sidste småting.Jeg tvivler på at få tid til at skrive, mens vi er dernede, men jeg lover, at I ikke slipper for at høre om turen, når vi er hjemme igen (på søndag). Jeg satser på at få en tur fyldt med solskin, spas og spaghetti.

Pas godt på jer selv og hinanden så længe!

Ciao, ciao
Udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Moments 2016 - kreativ idé!