TAK og glimmer på

Turen går til…

img_3220Efter en vellykket – men desværre nu endt – studenteruge, må jeg indrømme, at tilværelsen har føltes lidt tomt. Og så igen, jeg har faktisk brugt de fleste af mine vågne timer på at arbejde i butikken, hvilket har betydet, at jeg har smalltalked til den helt store guldmedalje og været omgivet af mennesker, det meste af tiden. Fremmede mennesker vel at mærke.

Derfor er det bestemt med et smil på læben, at jeg har pakket min kuffert og nu er klar til en uge i det tyske med kæresten min. Den står på hotelophold i Berlin, hvor jeg ser frem til en uge med lækker mad, god øl og delikate drinks. Og forhåbentligt en smule sol også!
På fredag allierer vi os med vores vennepar, Emil og Ida, som kommer ned og er sammen med os i weekenden. Det bliver helt sikkert smadderhyggeligt, og det er første gang, jeg skal på sådan en par-ferie (sikke dog det lyder voksent, haha), så det er med en lille sommerfugl eller to i maven.

Hvis jeg kender mig selv ret, kommer jeg til at være så fyldt op af indtryk, at jeg ikke vil føle energi til at blogge, og i så fald, vil jeg heller ikke tvinge mig selv til at gøre det – det er jo ferie, så det skal også føles sådan! Desuden driller det mig helt vildt, når jeg forsøger at kreere blogindlæg fra min iPhone (som er tilfældet lige nu, Grr…)
Til gengæld er jeg helt 100 aktiv på Instagram, så hold øje med den, hvor mine rejserelaterede billeder kan findes under hashtagget #travelbysara, hvis du ønsker at følge lidt med i min uge.

Ellers må du have det skæppeskønt, til vi “ses” igen!
Tusind kram, Sara

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAK og glimmer på