uge sex : del 5 (pinlige sexhistorier)

Ugen, der gik #6

image

I løbet af ugen, der gik, har jeg…

Haft temauge på bloggen i anledning af, at folkeskolerne landet over har haft uge sex. Det blev til 5 indlæg i kategorien sex, du alle kan læse HER

Set musical på min skole, da nogle af mine gode venner var med

Spist aftensmad hos min mormor med hele familien onsdag og hos min farmor med min far, bror og V torsdag. SÅ hyggeligt at se begge bedsterne og så endda to dage i træk

Bestilt min første tid til at få tappet blod. Grundet den 60 dages karantæne, man automatisk har, fra man melder sig ind til man kan tappe blod første gang, ligger min tid altså først i april. Men jeg er nu allerede en lille smule spændt på det!

Fået vinterferie! Jeg gik faktisk på ferie allerede torsdag, så det betød lige en forlænget weekend inden den egentlige vinterferie starter. Derfor havde jeg også fin tid til at tænke lidt over mine planer for ferien, som bl.a. bød på køb af puslespil

Hvilket jeg så gjorde fredag. Jeg hev V med ned i en Røde Kors og så brugte jeg ellers 30 kroner på at købe 3 æsker puslespil med samlet 4000 brikker. Som den mega nørd jeg er, var jeg færdig med at samle det første 1.000-briks spil allerede lørdag formiddag. For mig er det helt terapeutisk at sidde dér og pusle med en masse brikker. Jeg glemmer fuldstændig tid og bekymringer, og sidder bare dér og hygger mig i min egen verden. Mega nørdet, but I love it!

Hygget med min familie. Hele tre gange i løbet af ugen har jeg i selskab med min mor, bror og V været på én eller anden form for lille tur. Vi har været på fælles indkøbstur til Meny, på gåtur med Eddie og sidst men ikke mindst på IKEA-tur, som selvfølgelig blev afsluttet med franske hotdogs, kanelsnegle og McDonalds.

Planlagt ferie med V og hans familie. Sidste sommer var vi på Mallorca i en lækker lejlighed, som er ejet af nogle fra familien. Det var en super skøn tur! Derfor tager vi afsted igen i år. Jeg glæder mig allerede, haha

Slappet af og blogget en hel masse. Dvs. jeg har fundet på en masse idéer, som jeg glæder mig til at brygge videre på, hvilket jeg jo heldigvis har masser af tid til i løbet af den næste uge 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

uge sex : del 5 (pinlige sexhistorier)