Ugen, der gik #6

Valentine’s day 2017

image

Så er det godt og vel et helt år siden, jeg skrev ét af mine første blogindlæg. Et indlæg om min og V’s Valentine’s day 2016. I morgen er det nemlig et år siden, jeg oprettede bloggen – vildt! Sidste år skrev jeg om, hvordan V og jeg fejrede Valentine’s day herhjemme, fordi jeg havde haft en lang dag med arbejde. Vi havde dækket op på mit værelse med sushi og stearinlys, hvorefter den stod på filmhygge. (Du kan læse om hele aftenen HER).

I år endte vi faktisk med at gøre nogenlunde det samme. Vi havde sammen købt ind til at lave lækker mad, som vi efterfølgende lavede i fællesskab. V og jeg bor jo ikke sammen (selvom han er her så meget, at det af og til føles sådan, haha), så det med at lave lækker mad og sidde sammen i ro og mag sker ikke så tit.

Selvom vi var ret så idéløse mht. menuen, endte det faktisk med at blive rigtig fint. V lavede en gang bagt aubergine med tomat og mozzarella samt sweet potato fries som tilbehør. Til dessert havde jeg lavede sticks med frugt, chokoladeovertræk og hasselnøddedrys. Derudover eksperimenterede V med at lave strawberry daiquiri for at teste vores nye drinksglas. Det hele smagte ganske fremragende – og så var det endda vegetarisk! Win-win.

Vi sluttede aftenen af med god musik, rødvin og brætspil. Jeg bankede V i en omgang Trivial Pursuit, hvorefter vi lavede sjov med app’en, “Gæt og grimasser”. Alt i alt en ganske hyggelig og afslappende måde at fejre kærligheden på. Og det var bestemt heller ikke helt skidt, at der var et par sticks tilovers, som jeg kunne spise til morgenmad i dag 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen, der gik #6