Velkommen!

Valentine’s day 2016

Jeg må indrømme, at jeg aldrig rigtigt har fejret Valentine’s day. Dermed ikke sagt, at jeg ikke kan lide Valentine’s day. Det kan jeg skam godt. Selvom kærligheden bør fejres hver eneste dag, er det nu meget hyggeligt at have en årlig fastlagt dato, hvor butikkerde har gode tilbud på blomster og chokolade. 😉 En primær årsag har nok bare været manglen på den rette at fejre den med. Heldigvis besluttede sidstnævnte at dukke op i foråret sidste år, så jeg følte, at der i år var ekstra god grund til at fejre ‘the day of love’. Dog var mit overskud ikke det store grundet en arbejdsdag, der startede allerede kl. 06.15 (hvilket i min optik er alt alt alt for tidligt på en søndag), så vi aftalte bare at lave noget casual hjemme.

image3

Ved aftentid ankom V så med vin og sushi i armene, og jeg havde i mellemtiden forvandlet mit værelse fra rodebutik til restaurant med opdækket bord, levende lys og dæmpet musik. Impulsivt og rimelig kreativt, hvis jeg selv skal sige det. Derudover havde min helt af en lillebror sat både TV og Playstation op (noget jeg normalt ikke har på mit værelse), så vi troligt kunne følge med i aftenens afsnit af  DR1’s ‘Bedrag’ i ro og mag. Det endte med at være en utrolig romantisk aften.

image2

Konceptet med at dække op på værelset var et udmærket alternativ til at tage ud at spise. Faktisk vil jeg mene, at det var hyggeligere sådan her, da det gav mulighed for en mere intens tosomhed. Det kan helt klart anbefales, hvis man ligesom jeg bor hjemme med både lillebror og hund, så det med alenetid ikke altid er helt nemt. Bare lige et lille tip, hvis der skulle være et par turtelduer, der læser med.

image1

Jeg håber I havde en lækker Valentine’s day, hvad end den blev fejret med kæresten, venner, familie eller måske bare katten på sofaen <3

Udklip

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen!